Antikoncepcia a mykóza

Príspevok v téme: Antikoncepcia a mykóza
lienka1990

Ahojte,
chcelsa by som sa spýtať n aotázku ohľadom mykózy, kvasiniek. Mávam to dosť často a myslím, že som jedna z tých, ktoré budú brať všelijaké preventívne lieky či rpobiotiká po celý život, no dočítala som sa minule, že to môžu ovplyvňovať aj hormonalne lieky či antikoncepcia. Ja mam teda antkoncepciu už asi 3 roky a myslíte si že to môže byť tým ? Rozmýšlam, že by som ju vysadila ak by to pomohlo, len moja doktorka nie je príliš milá a keby som sa jej na to spýtala tak bude na mňa zase pozerať jak \\\"teľa na nove vráta\\\" ..
Ďakujem za odpovede :)

redka

potrebujete si vybudovat clekovu imunitu, nasadit do tela probiotika, a vykynozit kandidu... na imunitu je vela veci... napriklad aj caj lapacho, probiotika maju mat vela roznych kmenov a netreba ich zabudnut krmit vlakninami ako psylium, inulin, pektin.... candidu eliminujete oreganovym olejom, se, extraktom z olivovych listov... tiez je dolezite brat traviace enzymy... skuste si dat do google RNG forum a citajte si nieco o candide... a zabudla som na velmi podstatnu cast liecby... protikvasinkova dieta!!! cize eliminovat cukry, mucne veci a pod... podrobnejsie najdete v RNG nazory... alebo su aj ine zdroje informacii len si radsej priecitajte viacere lebo niektore rychlokvasene clanky stoja za prd...

jijik

ja som tiez brala hak cca pol roka a dva mesiace po nasadenimsom mala kazdu chvilu mykozu trvalo to vzdy tyzden kym sa vyoiecilo potom par dni pokoj a potom znova trvalo 4mesiace kym som pochopila ze to je z hak.vysadila som a pol roka po tom som sa z toho nevedela dostat takze za mna haku zn ikdy viac.mne dr povedal ze hak znizuje imunitu preto sa ti moze vytvorir mykoza a ani zmena preparatu ti nepomoze.

rewka

ANO HAK SPOSOBUJE MYKOZU!!!

Keby som bola vedela, ze ked zacnem brat HAK tak zacne kolotoc - kazdy mesiac mykoza!! NIKDY BY SOM JU NEBRALA!!!
Lekarka mi davala stale nieco proti mykoze, az po 4 mesiacoch pochopila ze to je z HAK, ked som jej to zacala tvrdit ja. Dala mi polrocnu liecbu, ktora nezabrala aj napriek tomu, ze hak som vysadila.
A dnes som ju dostala zas :(

odpovedam

Vysadenie tabletiek je jedine TVOJA volba, nie tvojej lekarky. Ide o tvoje zdravie a pohodu predsa. Ak mas opakovane zapaly, moze to byt aj slabou imunitou. Opytaj si od gynekologicky vymenny listok na imunologiu.