Nevie sa rozhodnut medzi mnou a ex

Príspevok v téme: Nevie sa rozhodnut medzi mnou a ex
juliana:)

Ahojte,
zacala som si s kamaratom hned po jeho rozchode s ex. Poznali sme sa uz davno pred tym, este pred mojim dlhorocnym vztahom, a pacili sme sa sebe navzajom, ale bola som tiez zamilovana do svojho ex, cize sancu som mu vtedy nedala tak si zacal so svojou teraz uz byvalou. Ta ho pred 4 mes. nechala koli praci v zahranici.V tom obdobi ked sa rozchadzali sa dozvedel ze som tiez sama, tak mu bolo lahke sa rozist s jeho ex , dali sme si par stretnuti a dali sme sa dokopy, sme spolu uz 1-2 mesiace, vsetko bolo dokonale,boli sme pre seba ochotni spravit aj nemozne, milujem ho on vravel ze miluje mna, zechce byt so mnou. Lenze teraz cez Vianoce sa vratila spat, s tym ze ho chce spat a ze keby sa jej este raz opytal ci si ju vezme, odpovedala by tentokrat ano.Vyspal sa s nou,no hned to olutoval. Priznal sa mi s tym.
A tu nastal problem. Zostresoval, zacal nad tym tuho premyslat, ze ci sa ma vratit k nej aj ked mu velmi ublizila, nevie sa rozhodnut medzi mnou a nou, vravel ze mna lubi, ale s nou bol 3 roky. ..ale ze s nou nezazil tolko lasky, nehy, pohody a stastia ako so mnou za 1 mesiac.Uz sa vyjadril, ze chce mna ale neviem ci tomu mam verit, lebo aj ked je so mnou je smutny pretoze jej ublizil.
Chcem mu byt aj kamaratkou a vediet mu so zdravym rozumom poraditako sa ma rozhodnut abysa rozhodol spravne. Lebo aj ked viemze chcem byt navzdy s nim a ze ho milujem nadovsetko, nechcem aby so mnou bol len preto aby mi nezlomil srdce. Nechcem aby bol so mnou a myslel na nu .... Prosim poradte mi ako to vidite vy, :
- je normalne ze som mu odpustila, ze ma po mesiaci podviedol? (aj ked to hned olutoval a povedal mi ze to nespravi)
- mam mu verit ze ma fakt lubi a ze na nu zabudol? co ak ju lubi ale hneva sa na nu ze ako sa k nemu za posledny rok spravala?
- mam mu dat este nejaky cas nech si to poriadne rozmysli? kolko asi?

mindmotion

Keby ta naozaj miloval ako ti tvrdil, tak by sa urcite so svojou ex nevyspal. Uprimna lutost je sice pekna, ale pri takomto preslape na uplnom zaciatku vztahu urcite nema zmysel riesit nejaku buducnost. Nezabudnes na to a v buducnosti ho budes len podozrievat a vycitat mu minulost.

PapaverRhoea

Nedá mi neprispieť do diskusie s mojou skúsenosťou, aktuálne som sa dostala do situácie ako spomínaná slečna a niekto si zo mňa chcel spraviť prestupnú stanicu... po rozchode so svojou bývalou priateľkou sa vrhol na ,,nový začiatok\" so mnou, potom čo nasľuboval modré z neba sa vrátil k svojej bývalej priateľke, ale s tým, že mňa má rád... takéhoto človeka treba kopnúť do riti s prepáčením a zobrať všetku svoju hrdosť a ísť ďalej... títo ľudia sú nevyzretí a maximálne egoistickí, lebo ich nezaujímajú city druhých, ale maximálne svoje ,,životné peripetie\", ktoré kladú ako hlavný problém... prosím ženy, hlavy hore, o takéhoto chlapa ani bicykel by som už v živote neoprela... a teraz mi píše smsky ako ho všetko trápi... najbližšie keď mi ďalšiu napíše si vypýtam číslo na jeho priateľku a prepošlem smsku jej a pripravím ju na to, že niekto jej bude zanedlho smokliť na ramene...

MultiLevel

nezazila som tuto situaciu, ale myslim, ze bude fajn, ak si date cas na predychanie vsetkeho :) Najma on :D
Stale si myslim, ze nevie co chce...A tym, co si teraz napisala si to len a len potvrdila. Naco sa pre teba rozhodol, ak ani nevie, ci to je spravne? Na zaklade coho sa probuh rozhodoval? :)
No nic, na to uz kasli. Nechaj mu cas, ked nechce komunikovat, tak nechce. Nenut ho, nevyhladavaj, nepis, necakaj. Sama musis vidiet ake to je cele u neho, podla akych kriterii sa rozhoduje, ako riesi situacie. Ked bude chciet, sam sa ti ozve a bude sa chciet rozpravat. Ale ty ho nechaj teraz tak, zi si svoj zivot ;)

juliana:)

povedal ze sa rozhodol pre mna, ale nevie ci sa rozhodol spravne .....po tychto slovach sa mi neozval doteraz uz vobec, cely tyzden, bez vysvetlenia...

samozrejme ze z mojej strany je definitivne koniec,

aj som mu pisala volala, nezdviha a neodpisuje... nechapem

ved chcem len jedno pocut od neho je koniec a pojdeme kazdy svojou cestou

zazili ste niekedy takuto situaciu? lebo s tymto som sa este nikdy nestretla, preto som asi zaskocena ... dakujem za vase rady :)

Iveta Michael

mrzí ma to že ti to napíšem ... priala by som ti ho úprimne ale,toto je celé zle :(

súhlasím s Maoam,presne pomenovala ten problém ..hm

Maoam

otvor oci dievca, nic viac sa poradit neda...

ak uz s nou skoncil v posteli, niet o com

muz, ktory vie co chce a hlavne koho chce, za tym aj ide

tento tu sa podla mna stale bude stengrovat s exkou,sorry

vivsss

Urcite by som mu neodpustila , sa spamataj podviedol ta uz po mesiaci !!!!! To ta podvedie vzdy,ked sa ona vrati???
Milujuci clovek vie co chce, s kym chce. Zjavne si vybera frajerku z vypocitavosti, nespravaj sa ako mala a vykasli sa nanho

soffa

ja si skor myslim,ze ona jeho "ex" mu uz zasa dala kosom a teraz je pri tebe.nechaj ho,nezmeni sa,nevie co chce,ak je s jednou mysli na druhu a naopak.ak by ta lubil nevyspi sa s ex,a vyhovorka typu ze boli spolu predsa 3 roky neobstoji.viem si zamilovana,a mozno z toho vyplyva tvoja naivita,ale ja sa na to pozeram nestranne.clovek ktory by ta lubil by sa tak nechoval.

sweater.

ja samozrejme netvrdim ze by si sa nezachovala ako pises. hovorim iba to ze cim som starsi, tym sa mi zda veci su omnoho zlozitejsie, nez len jednoznacne bud, alebo... aj ked premyslam naco vlastne pisem do temy o laske, ked sam v nu neverim, trocha zvlastne hmm? :)