Psychika na dne...

Príspevok v téme: Psychika na dne...
angelina55

Ahojte, som 30r. dobre vyzerajuca zena s vyzorom na 24r. dvievca (cize najdu sa mlady napadnici)
To len par info na uvod...
Moj problem je v tom ze sa strasne trapim koli vela veciam, nic v zivote mi nevychadza tak ako by som chcela, trapim sa stale pre nieco neviem zit bezstarostnny zivot a nemysliet na nic a uzivat si... vzdy sa trapim napr. ze mam nejaku vaznu choribu, hladam po internete rozne priznaky chorob, a ako na nieco natrafim hned si uz namyslam ze zomriem ze mam rakovinu a pod. a drzi ma ten stracha aj niekolko dni, potom ma to prejde a najdem nieco ine... potom sa zase zacnem trapit ci sa nieco nahodou nestane nieco mojim blizkym a cely den na to myslim a potom ich terorizujem aby isli k lekarom na vysetrenia ci su v poriadku a neustale od nich chcem aby mi prezvanali. Trpim tym uz dost dlho. Neviem co mam robit velmi mi to stazuje zivot.
Vzdy ked si najdem nejaku pracu tak od zaciatku trpim tym ze ma z nej prepustia firma skonci a pod. same zle veci :((
A posledna vec velmi dolezita ktora ma trapi je moj partnersky zivot, neviem ako nazvat bud neprisiel ten pravy alebo neviem preco vsetci chlapy odo mna utekaju ? Ale len taky ktory sa mi pacia, vzdy z neznameho dovodu zutekaju...a ty o ktorych nemam zaujem sa idu pretrhnut a vyznavaju mi lasku az za hrob. Proste nechapem tomu co sa v mojom zivote deje? Stale pocuvam dookola ako kazdy si najde niekoho a ja stale nemam nikoho, a ja ani nemam odvahu sa opytat tych muzov co sa stalo ked sme si rozumeli a bla bla .. proste zo strachu to necham tak a neriesim ich a doma v tichosti sa trapim. Prosim poradte kde robim chyby? chcem byt stastna dokazem to vobec?? vdaka za vsetky rady

Fleur-de-lis

a ako dlho ešte chceš čakať, kým to začneš riešiť? Či si takto spokojná?
Prosím nečakaj už. Určite nechceš prežiť ďalších 30 rokov podobným štýlom.
Ja som bola tiež pesimista, a ver mi, dá sa to zmeniť :)
Ale človek na tom musí pracovať.
Buď si vyberieš odborníka, ktorý ti pomôže dívať sa na veci zdravým a správnym spôsobom, alebo sa sama začni zaujímať o knihy či prednášky.
Je toho na nete kopa. Ja som toho svojho času tiež prečítala veľa, a veľa sa toho napočúvala. A časom to začalo do seba zapadať a meniť moje zmýšľanie. Prišla som na to, čo potrebuje uzdravenie, kde potrebujem viac disciplíny atď... Život je zlý a nešťastný len ak si vyberieme aby taký bol.
Teraz si na dne lebo nemáš vzťah, a keď budeš mať vzťah a po pár rokoch prídu problémy, tak budeš zase na dne? Mňa by taký život nebavil. Šťastie závislé na okolnostiach je veľmi nestále šťastie a ja osobne si nemyslím, že je to rozumná cesta.

Čo sa týka toho, prečo ťa nechcú tí správni chlapi. No je veľa možností. Jedna vec určite je, že chlapov priťahujú spokojné a veselé ženy. A ten tvoj smútok možno priťahuje nejakých divných. Alebo celkovo svojím správaním a výzorom (oblečením) dávaš určitý signál, ktorý priťahuje mužov určitých hodnôt. Mám kamošku, veľmi zlaté a dobré dievča, ale oblieka sa veľmi vyzývavo, a roky sa čudovala, prečo ju chcú len sukničkáry a "debili". Ona chcela normálny seriózny vzťah s niekým čo má aj hodnoty. Lenže keď ju taký muž videl, tak asi posledné, čo si myslel je, že hľadá niekoho "slušného" a nie len zábavu.
Tiež mám kamarátky, čo si nechajú, ak ich niekto v podstate využíva. To priťahuje mužov, čo využívajú ženy.

Je kopu možností, prečo sa páčiš nesprávnym mužom. Ak sa na to sama nevieš pozrieť objektívne tak sa opýtaj na názor dobrej kamarátky alebo niekoho komu dôveruješ a kto ťa pozná a povzbuď toho človeka, aby bol k tebe úprimný.
Tu nejde o to, že musíš zmeniť to kým si. Ale ak máš nejaké nezdravé správanie a myslenie, tak to treba uzdraviť.

livia123

Ja mam 20 a som na tom rovnako az na to ze este som na VS... inak vsetko sedi..asi by nas bolo poriadne prefackat a prebudit sa... :(

fero111111

aj ja som z ke :))) a kamosa ma presne taky isty problem:}} ako ty tiez je pekna a nikto nic jakeby som onej cital

angelina55

Ja som si myslela ze som snad jedina s tymto problemom.... rozmyslam kde robim chybu :( baby odkial ste napiste aspon lokalitu slovenska :) pridam sa k vam...

nadej123

jasne to je super napad, naúpis mi svoj email a ja ti poslem svoj aj tel.kontakt aj z ktoreho mesta som :) (svoj normalny tu nepisem lebo je podla mena a potom mam na azete nick a mam tam fotku tak preto to pisem takto :))

ivik24

ahojte baby :) angelina55, nadej123, som na tom podobne ako vy. mám 24 a vzťahy u mňa nula bodov. takí čo by ma chceli, som brala ako kamošov, a takí čo by som chcela nikdy nič z toho. tiež som z toho nešťastná, cítim sa prázdno. ale ako sa povie, že buď šťastná, človek sa snaží, ale niekedy nemá síl.

angelina55

No co sa tyka prace tak mam pracu z ktorou a v ktorej som spokojna a bavi ma :) len ked mam smutok a strach v dusi nic ma vlastne nebavi a neviem sa z nicoho tesit :( ked sa mi nedari v oblasti lasky vztahov uz dlhsiu dobu tak ma nuc netesi a som ako zvadnuta ruza. Uz ma ani nebavi zit, neviem ci si vyberam nespravnych muzov ale neviem preco to nevyjde so ziadnym ktory sa mi zapaci a zda sa mi byt normalny. A okrem toho trpim uzkostami. Neviem zit a uzivat si zivot na plno :( a zda sa mi ze tymi starostami si len privodzujem choroby, snazim sa mysliet pozitivne snazim sa ale vydrzi mi ti tak 2hod. maximalne a zas moje smutky pruvhadzaju.