Ďalší bezcenny zivot

Príspevok v téme: Ďalší bezcenny zivot
nechcena_74

Asi zacnem tym ze budem mat 17 a stale viac a viac citim ze o mna nikto nestoji dokonca aj rodina.nemam vela kamaratov nechodim po vonku s tych par priatelov co mam tak sa bavime iba o blbostiach aa mozno sa somnou kamaratia len preto lebo ties su v skole utiahnutejsi.vsetci ma aj tak ohovaraju ze som bifla ktora je prilis chuda a skareda..naosaj neviem co sa so mnou deje ...nic nerobim len chodim do skoly a sedim nad knihami ani na net az tak nechodik pretoze mi ani nikto nnapise a ani chalani nemaju o taku kravu ako som zaujem...pretose som az prilis obycajna asi....a to sa opakuje ani ma nic nebavi len placem a placem.......najradsej by som skoncovala so svojim zivotomaj tak by som nikomu nechybala....rodicia mi sice daju vsetko zakladne co potrebujem ale ovela radsej maju sestru ktotw je mudrejsia a dosahuje najlepsie výsledky...AJ ta sa mi s rodicmi poemieva ako vyzeram a komentuju vsetko co robim.....ani jeden den neni kedy by si na mne nezgustli.......ja uz fakt neviem co mam robit..najradsej by som odisla na vysku niekam prec uz ......budem to musiet este pretrpiet ale ked je to take tazkee..

zewa

Najvacsi a najvyznamnejsi ludia to nikdy nemali v mladosti a detstve lahke.
Vsetko zle, je na nieco dobre. A moze byt to zlo akekolvek.
Kam by si chcela ist na vysku?

Fleur-de-lis

veľmi mrzí ma, že nemáš rodinu, respektíve ľudí okolo seba, ktorí by ti ukázali akú máš obrovskú hodnotu a akým si pokladom. Nie je to tvoja vina! Ak je niekto natoľko slepý a hlúpy, že oceňuje len dokonalú krásu a šikovnosť v škole, tak je problém na jeho strane, nie na tvojej! Ja viem, že na to aby človek uveril v svoju hodnotu potrebuje zažiť, že sa k nemu niekto tak správa. Mrzí ma, že nemáš okolo seba správnych ľudí, ktorí by sa zachovali správne :( Najradšej by som ťa objala.
Rodinu si človek nevyberie. No ja poznám veľa správnych mladých ľudí, ktorí by videli tvoju hodnotu. Nerozmýšľala si nad nejakým kresť. spoločenstvom? Mladí ľudia tam zvyknú byť otvorenejší a hľadajú častejšie hlbšie priateľstvá založené na úcte a úprimnosti. Ľahšie (rýchlejšie) by si si možno našla priateľov tam než v škole alebo medzi susedmi...
A ver mi, si krásny človek. A ja verím, že to jedného dňa uvidíš aj ty. A prajem ti, aby si stretla ľudí, ktorí si zaslúžia byť súčasťou tvojho života.

ernestína

nechcena 74:
1. možno sa ti zdá, že teraz o teba nikto nestojí, to sa však určite zmení, buď trpezlivá. Keď budeš mať za sebou VŠ a nájdeš si prácu, minimálne kvôli tvojej odbornosti bude o teba záujem.

2. keď ťa aj ohovárajú, je to ich problém. Dobre že sa učíš, môžeš to ďaleko dotiahnuť. Chudá a škaredá? Si vo vývine, počkaj, ako sa ti onedlho vyformuje postava a rozkvitneš. Netráp sa kvôli tomu. A určite až taká škaredá nie si. Len si počkaj. Ak teraz nejavia chalani o teba záujem, o nič neprichádzaš. Keby si bola krajšia, možno by si spravila chyby, ktoré by si neskôr ľutovala. Tak si ušetrená od sklamaní a zlomeného srdca, lebo v tomto veku ti jeden deň vyznávajú lásku a druhý si už sama.

3. Posmešky od sestry a rodičov určite bolia. Posmešky kvôli výzoru pre dievča ešte viac. Pre rodičov by si mala byť najkrajšou, lebo si ich dieťa. Skús im odpustiť a povedz si, že máš prednosti, ktoré nie je na prvý pohľad vidieť. Ak ich v tebe nejaký chlapec/muž v budúcnosti objaví, bude to ten správny, ktorý hľadí do hĺbky a nezostáva pri povrchu. Ale stále som presvedčená, že po skončení puberty budeš mladá sympatická žienka. Určite... A už žiadne nadávky na tvoju adresu.