Bez predohry rovno sex

Príspevok v téme: Bez predohry rovno sex
zufala2222

Mám problém s mojím priateľom a to v sexuálnej oblasti. Môj partner je tvrdý kresťan takže keď sa nám stane že sa pomilujene len tak tajná výčitky a hneď ide na spoveď. Ja mu toto už akceptujem aj keď sa vždy cítim ako zneužia krava ale ide o druhú vec. Bavili sme sa na tému manželstvo ja som sa samozrejmé tešila že budeme svoji pri sebe zaspavat budem mu variť búdeme si oporou ale zas akosi prislo na riešenie týchto sexuálnych vecí a partner mi povedal narovinu že sa má nebude tam dole dotýkať rukami vôbec ústami už tobôž nie lebo že je to hriech. Bola som z toho zarazena že mám ísť na to bez akejkoľvek predohry a ob má argumentoval že smola že mi musia stačiť pusy STrAŠNe moc vás prosím ľudia je hlásenie partnerky tam dole ruskov hriech a poraďte mi Nejaké argumenty

bmw

Zufala daj mi číslo, pozvem ťa na caffé...v prípade sympatií ťa tak vylížem a pomilujem, že zabudneš ako sa voláš :)..

niektoniekto

Vidím, že sú tu zcestné názory.

Sex ako taký hriechom je, ak je neviazaný, a je jedno či sa lúbite alebo nie, pretože láska je čo? môže opadnúť potom pojdete za iným a zase? takéto sexovanie sem a tam za záštitkom lásky je akože čo?

Jedine manželia si môžu sex vychutnávať naplno, ešte by som povedal že slúbenci, alebo ludia, ktorý nauzaj plánujú so sebou zostať, a ich plány sú podmienené iba smrťou niektorého z partnerov, aj keď posledné 2 by vám asi u farárov alebo inej kresťanskej poriadnej spoločnosti neprešli, ale jedno je to, ako by veci mali byť, a iné je realne dianie.

A taktiež akékolvek iné intímnosti sú hriech rovnako ako sex, vrátane (prasačín), ako fajka a alebo lízanie pošvy, análny sex... ak sú neviazané. Ak je to súčasťou milovania manželov a obaja to robia naplno pre potešenie toho druhého, myslím že je to prípustné, hoci trochu pre niekoho nahlavu.

Napríklad spýtajte sa rodičov, či niekedy mali oralne alebo analne sexy, a myslím že aj nekresťanskí rodičia si o vás pomyslia či ste úplne v poriadku a aké ste prasce. Nuž, je nová doba, praktiky sa menia a pornopriemysel vynalieza nové praktiky. Neviem, ale u človeka ktorý by bol vychovaný v normálnej výchove ba asi nedochádzalo k nápadom na orály a anály, a takéto praktiky by sa mu asi aj hnusili.

Preto je bežné, že pre slušného chlapca alebo dievča sú podobné praktyký nechutné a priam prasácke.

Na záver asi len tolko, že povedz tvojmu ortodoxnému kresťanovi, že je absolútny idiot a trápny, a ak chce žiť ako kresťan, nech si počká do svadby. Tvojími novými argumentami bude, že toto čo robí je absolútne trápne a nekresťanské a len si upravuje vieru podla toho ako sa jemu hodí. Spoveď je o olutovaní hriechov a o úprimnom olutovaní s cielom nápravy človeka. Ak sa na spoveď dostatočne nepripraví, alebo minimálne to nemyslí vážne, a neolutuje čo urobil, je spoveď neplatná.

Že mu to nieje trápne chodiť vždy na spoveď primárne s týmto hriechom.

On vôbec nechápe svoje náboženstvo, ale je len sfanatizovaný. Taktiež, na spoveď by sa myslím nemalo chodiť moc často, pretože pochybujem že niektorý normálny kresťan je tak svetý, že potrebuje spoveď často (priemerne častejšie ako raz za týždeň), a ak tam ide len z princípu že urobil niečo zlé, je to chudák.

Sex je v tomto prípade ponímaný ako klasický pohlavný styk, ale aj všetky ostatné intýmnosti. Teda to že ťa partner vylíže je asi rovnaký hriech ako to že ste spolu sexovali, a keď ho ne/trápi že sa s tebou vyspal, tak tak isto nemusí ani to ostatné ak by bolo, akurád jeho ludská prirodzenosť chápe tieto prasačinky ako niečo nechutné a zvieracie, a automaticky to pripisuje ako horší hriech než sex. Akože on ti povie že oral alebo prstovanie je hriech, a to čo on urobí akože nieje? nech sa nechá vysmiať. Povedz, že mu pomožeš v zachovaní jeho čistoty a bezhriešnosti tým, že nič nebude, a tvrdo na tom trvaj, a ak sa bude vypytovať, proste nekompromisne na tom trvaj že proste sex je hriech a nevysvetluj nič, proste sa s ním o tom nebudeš baviť a hotovo.

Naviacej, ak si aj ty kresťanka, povedz že si premýšlala, a že aj ty už viacej nechceš hrešiť, a chceš čakať do svatby, alebo v prípade tohto individua by som mu povedal, že sex bude, len ak bude chcieť dieťa, a to najskôr po svatbe. Vyargumentuj, že primárnym cielom je splodenie dieťaťa, a akýkolvek ostatný zámer je hriešny.

Keď tak, primárny účel sexu je splodenie potomka, no naviacej ludia majú na to usposobené telo, aby to obom! partnerom spôsobovalo potešenie, a Boh tieto orgány nedal luďom len tak pre srandu. Milovanie je darom pre manželov. Ak budeš potrebovať akékolvek iné vysvetlenie, objasnenie, rád pomôžem.

Sex by teda nemal byť len tak, a láska by nemala stačiť na to, aby bol sex. To, že dnešná doba dovoluje vo velkom sexovať len tak a bez následkov (dieťaťa), je asi rovnaký princíp, že dovoluje aj okrádať a zabíjať a pre niekoho tiež bez následkov. Ale to neznamená že to nieje hriech, alebo že to je v poriadku, je to len bežné, bežné=/=spávne. A ak teda už sexujete, asi nieste až taký podstivý kresťania, teda minimálne on, a nejaká tá nežnosť pri milovaní je primeraná. nemusí to byť hneď orál, ale proste pri milovaní sa všeličo udeje.... A ak to on nechce akceptovať, nieje normálny.

moooncaaa

to len katolici možu mať tak primitívne problémy v živote :-D
ale spať k teme, ser na neho, polož sama sebe otazku či chceš daľšich 60rokov života straviť bez uspokojenia s niekym kto sa fajne odbavi, vyspoveda a ani ťa za p*ču nechyti?

Nikuška.Nika

Pokiaľ ta ma naozaj rád tak nájdete nejaký rozumný kompromis. A keď nie tak mu daj návrh, buď bude aj rúčka šmátralka alebo je koniec a uvidíš ako zareaguje. A jemu sa páči iba bozkávanie predtým ?