Nechraneny styk

Príspevok v téme: Nechraneny styk
pekelna

..neviem na koho sa uz obratit, tak so skusim tu.. 2 tyzdne dozadu som mala nechraneny styk, nakolko uzivam dlhodobo HAK a clovek si myslel, ze je zdravy, kondom pouzity nebol /viem, ze to bolo nezodpovedne, takze prosim nesudte, poucila som sa/.. 2 dni po spominanom sex. zazitku zacali prve neprijemnosti.. celkom neprijemne zapachajuci vytok.. nakolko mi mala dojst menstruacia, neriesila som to.. a snazila som si nahovorit, ze to moze byt aj z toho.. menstruacia sa aj dostavila 17-21.01 neboli ziadne problemy.. den po skonceni menstruacie sa vytok vratil, pridalo sa celkom neprijemne stipanie a palenie.. nakolko mam absolvovat OP, zaroven som chodila v tomto case aj po predoperacnych, v moci mi zistili zvyseny pocet leukocitov.. obvodna ma poslala za gynekologom, ten vysetril, ale nespravil ziadny ster ani nic.. zhodnotil, ze mam premnozene zle bakterie.. predpisal KLION D 100 na 10 dni a ze po 5tich dnoch by sa to malo zlepsit.. zaroven obvodna predpisala ATB CIPRINOL na 5 dni.. s uzivanim som zacala v piatok.. hned druhe rano sa mi zlty vytok zmenil na mierne krvavy a postupne sa to zhorsuje.. dnes som opatovne navstivila gynekologa, ale ani ma nevysetril, ani nic.. odbil ma v podstate na chodbe.. boli ma podbrusko, plus k tomu mam pridruzeny hlienovity krvavy vytok, ktory sa zhorsuje.. spinenie, palenie a celkovo neprijemne pocity a obavy ze som chytila ,,nejaku pohlavnu chorobu,, co robit? ..cakat? ..na zlepsenie/dalsie zhorsenie? ..prosim ak niekto mal nieco podobne ozvite sa mi.. som vystrasena a zufala..

pekelna

Prezyvka55,

paradox je ze som mala 5 rocny vztah a staleho partnera, nikdy v zivote som nic nechytila.. nestriedam muzov ako ponozky, to ani nahodou.. po dlhsom case som s niekym bola.. a doplatila som na to.. ukazkovo.. som chranena HAK, je jasne, ze nie proti pohlavnym chorobam.. len clovek este veri.. ze ak ti niekto povie ,,som zdravy,, ze teda.. je to tak.. bohuzial.. zjavne nebolo.. krvne testy mam spravene a aktualne, takze aids/hiv.. nemam a to ma ani nenapadlo.. len fakt som v obavach.. co ked.. to nie su len kvasinky..

Prezyvka55

nechraneny styk je v pohode ak mas staleho partnera s ktorym pocitas do buducna a ktoreho poznas, my s partnerkou nepouzivame ochranu, nechceme este dieta ale kebyze sa "posmyklo" tak neni problem plus takisto vieme ze sme zdravi a nic nam nehrozi :).

Inak pohlavnu chorobu najskor urcite nemas. (Ak teda neberies ten zapal/kvasinky ako pohlavnu chorobu) ale nic take ako herpes alebo aid / hiv, syfilis a pod by si mat nemala.

pekelna

dakujem za reakcie,

vcera som uzila stvrtu vaginalnu tabletku z 10, zlepsenie nie je ale ziadne.. na kontrolu podla gynekologa ani chodit nemam.. a ako som pisala vcera, po opatovnej navsteve ambulacie kedy som usudila, ze krvavy vytok uz nie je OK, sa moj doktor zmohol len na to, ze mam vybrat to balenie co mi predpisal a ze nemam krvavy vytok, ze to nie je krv, ze som si urcite len poskodila sliznicu.. a bla bla bla.. pritom sa na mna ani nepozrel.. stale dufam, ze nemam ziadnu pohlavnu chorobu, ale pre mna je to poucenie na cely zivot, mam sice uz 26r ale nikdy som nic podobne nemala.. preto mam fakt strach.. co so mnou je.. kedze popritom, mam celkom neprijemne palenie a nutkanie chodit viac na wc.. asi sa mi tie bakterie dostali aj do mocovej trubice.. zajtra idem k obvodnej na kontrolu mocu, tak som sama zvedava.. co bude nasledovat..

Prezyvka55,

beriem ATB, vaginalne tabletky aj probiotika a dufam, ze sa mi to zlepsi.. pre mna poucenie, neskutocne.. a nechraneny styk sa pre mna tymto stava tabu.. bohuzial, najprv sa mi muselo stat toto.. :(

Prezyvka55

Podla popisu je to zapal alebo kvasiny, druhykrat radsej cistotnejsieho partnera alebo takeho co spava s menej zenami ... ono bude sa ti to vracat teraz casto. Pomozu probiotika a antibiotika tentokrat ale je pravdepodobne ze sa ti to teraz bude pri kazdom znizeni imunity vracat.

lienka13

Ahoj,
mala som niečo podobné ale zabrali mi na to antibiotiká ktoré mi gynekológ predpísal. Keďže sa to tebe zhoršuje určite by si mala ísť za iným gynekológom ako za tým tvojim a povedať mu aký máš problém poprosiť o vyšetrenie s tým že tvoj doktor ti neurobil ani stery ktoré sú pri takýchto veciach najpodstatnejšie.