Stratil som chuť žiť...

Príspevok v téme: Stratil som chuť žiť...
lukas22556

Zdravím Vás,
Tento príspevok píšem z mojej osobnej potreby podeliť sa o moje myšlienky s ľudmi ktorý už zažili môj stav alebo vedia pomócť.
Mám 19 rokov a každým dňom strácam chuť žiť a pomýšľam na tým najhorším. Ide o to že mám strašne nízke sebavedomie (5 rokov bojujem s akné skúsil som už skoro všetko no bezvýsledne) a som veľmi málo komunikatívny (dokonca aj na rodinných stretnutiach som utiahnutý). Veci ktoré ma v minulosti bavili ma už nebavia. Mám len jedného kamaráta a to je môj brat...O dievčatách ani nehovorím ešte som nikdy žiadnu nemal (aj sa snažím ,kým si píšeme cez net tak je všetko ok no akonáhle idem s nejakou von viazne to pri komunikácií a už si potom nepíšeme tak to dopadlo vždy) Únik z reality som našiel v pc pri ktorom som zabil niekoľko rokov mladosti..Dokonca som na tom tak zle že ani do prázdneho obchodu nejdem aby na mne nebola pozornosť. Fakt už ma nebaví žiť ani budúcnosť si neviem predstaviť čo by som robil.
Možno si poviete že som tragéd čo sa len sťažuje no ja sa naozaj snažím nájsť zmysel života no za posledné roky som ho neobjavil :(
ĎAKUJEM tým čo si to prečítali až dokonca

Izka

Prečitala sm si všetky príspevky a musím pobedat, ze je mi fakt ľúto čo sa v dnešnom svete deje...
Ak niesi krásny si NIČ...
Aj led ja som s tym problem nmala, mala som zas problémy v niečom inom.
Ak sa potrebujete vyrozprávať, kludne mi napíšte...na mail izka2606@gmail.com
Niesom sice specialozovana psychologička ale mam už čo-to za sebou.Raada pomôžem, viem ako sa citi clovek, ktory sa nema komu vyrozpravat:(

skrz-naskrz

Moon, mat tak tvoje odhodlanie....snad sa ti to podari. Ja asi nebudem nikdy samostatna, vobec sa na to v tomto pre mna dost neprehladnom svete necitim. Dufam, ze neprezijem mojich rodicov a brata, netusim kam by som sa podela.

moon

ja sice mam brata tiez, ale ten nie je moj kamarat. ja som si zvykla na to, ze mojim osudom je byt nestastna a uz ma to ani tak netrapi. da sa s ty zit a viem, ze nemozem byt stastna. staci mi, ze ma ten smutok uz neboli fyzicky. mojim cielom je osamostatnit sa a nemat rodinu, lebo ta je zdrojom mojich komplexov. tesim sa, ked nebudem musiet stretavat tych blbov, ktori ma doviedli na tento svet. tesim sa, ked si kupim vlastny nb a budem na nom moct hrat hry. na vztahy nemam. mam nizsie naroky. schcem este schudnut a to bude moja nirvana.

daryl

Prezyvka55 nie mal som chorobu, kvoli ktorej som nemohol ist studovat do ineho mesta, popr. zahranicia. Tak som isiel aspon na skolu, ktoru mam prakticky za rohom, ale teraz s nou niesom spokojny.

prezyvko

skrz-naskrz, pokial sa necítiš byť samotárkou, tak by si si podľa mňa mala začať hľadať nejaké spoločenské záľuby. momentálne sa tlačíš opačným smerom ako ti je prirodzené a to určite žiadnu dobrotu nerobí, sama sebe robíš zle. pokiaľ inak žiť nevieš, tak sa môžeš naučiť. len treba chcieť a začať.

daryl

Prezyvka55: no urcite, staci mi jedna skola, ktora ma nebavi :D pravo studuje sestra a to je este viacej blbych zvastov. Ked to niekoho zaujima tak nech si to studuje, ale mna sere, ze nemozem studovat co chcem. Kazdy ma presda pravo vybrat si aspon aku skolu bude studovat, ked uz nie pracu. Ale mne aj toto pravo bolo odobrate. Aku motivaciju mam potom mat do zivota? A to este mozem byt rad ze som aspon na tej ekonomke.

woland

máme jedinú prekážku - kopec bolesti aby sme mohli opustiť vlastné telo.

aaaaale, som si takmer istý že v tvojom veku si ešte nevyčerpal všetky možnosti , ktorými je tvoj život pre teba.

Prezradím ti tajomstvo - takmer všetci ľudia čo už majú naozaj veľa rokov umierajú a nie sú na tom o nič lepšie ako teraz ty. Nevyužili svoju šancu, len si ten svoj život nejako \"pretrpeli\".

Dovolím si povedať že len pár jedincov malo možnosť nahliadnuť za oponu tajomnstva. Tou oponou je samozrejmosť každodennosti.

Vieš čo ti poviem? Tvoja životná kríza môže byť pre teba fantastickou príležitosťou!
Som prekvapený že už v 19 rokoch si prišiel o 2. pilier životných istôt jednoduchého človeka.
Mysli na to čo som ti práve povedal...
A s odchodom sa neponáhľaj, pokiaľ nemusíš brať morfium (proti bolesti).
bracok@vspace.sk