Vyplnenie vrasok, botox alebo kyselina hyaluronova?

Príspevok v téme: Vyplnenie vrasok, botox alebo kyselina hyaluronova?
Klarina2

Ahojte baby, mam 30r. a rozmyslam nad vyplnenim vrasok okolo ust. Co je lepsie botoxom alebo kyselinou hyaluronovou? Skusali ste to? Kolko to stoji? Pomoze mi to? Inak mam velmi mladistvy vzhlad \"klop klop\" ale po schudnuti sa mi ukazali vrasky okolo ust a nepaci sa mi to. Mame to v rodine aj brat ma take iste, ale mne to osobne vadi.
Mam aj 2 vraky na cele ale tie mam uz od 20tky a nevadia mi zatial ale tieto okolo usta su take nepekne, lebo stale davam taky uskrn blby (je to z toho)
Poradte ked ste si to dali robit nejake skusenosti? diki

nata24

perfektne funguje na elimináciu vrások dotyková kyslíková infúzia. Núti telo regenerovať bunky a tým pádom sa vyhladzujú aj vrásky a hlavne bez chémie. Robia to len v Trnave

christine2

Ja by som do botoxu nešla. Ak máš tie vrásky naozaj také strašné že ti to vadí, tak by som na tvojom mieste skúsila galvanickú žehličku alebo niečo na tento štýl, ale určite nie hneď botox preboha dixo. sk/galvanicka-zehlicka-biowave/

simonka722

Chcela by som si dat vyplnit vrasky, alebo aspon nieco s nimi zacat robit, ale dost sa obavam botoxu, predsalen je to nadlho a ktovie ci sa to podari?!

Perilka

Skúšali ste už hyalurónové sérum napríklad od feelgooda ? Naša mamka má 49 rokov a používa ho asi 4-tý mesiac na zmiernenie vrások pod očami a na krku a vyzerá že to zaberá.

patriciaz

Ja sa zase snažím hydratovať pleť celoročne a hlavne v zime, predtým som mávala problémy s akné tak som musela prejsť na trošku drahšiu kozmetiku a teraz momentalne pouzivam pevoniu botanicu a vrásky sa mi akosi celkom vyhýbajú :P Uvidíme dokedy, možno to bude aj tým že mám dobreho chlapa :D hihi

Xenona

Neviem, či sa tu môže udávať link, aby som niekomu nerobila reklamu, ale skúsim: shop.ibesro.sk. Ak by ho vymazali tak si dajte do gúglu Kozmetický kolagén forte.

Xenia31

A kde to kupujete?
I ked, bojim sa tu uz pytat lebo plno ludi si tu robi len reklamu a uplne pokazili meno a ucel tejto stranky,,,vdaka nim tu uz nikomu neverim...

A ja

Tiež užívam aj na tvár aj celkove,ale 1x ročne idem na 1 ampulu.Netreba viac,nevidno to,nepôsobí to umelo.Nedám dopustiť.

Xenona

Dlhodobo užívam Kozmetický kolagén forte. V balení je okrem tabletkového kolagénu aj tabletková kyselina hyalurónová a navyše aj sérum kys. hyalurónovej na vonkajšie použitie. Nedám dopustiť. Môj mi hovorí, že pleť na mojej tvári je hebká a vyrovnaná ako bejbinková riťulka.