Panicky strach z rakoviny

Ivka 1

Mathija: siveta@orangemail.sk, tu nemôžem napísať názvy produktov,ktoré je veľmi dobre užívať preventívne a ktoré pomáhajú už pri diagnostikovaných onkologických ochoreniach.

Ivka 1

Tak začať sa zdravo stravovať je základ.Dôležitá je hlavne striedmosť, viac ovocia,zeleniny ako mäsa a živočíšnych tukov, viac výrobkov z celozrnnej múky ako z bielej, ryža skôr naturálna ako biela lúpaná, sladké mlieko nahradiť kyslo mliečnymi produktami - tvaroh , jogurty bez modifikovaného škrobu a nezabudnite na prírodné doplnky výživy + antioxidanty.
Dávať pozor na rôzne chemické prísady, farbivá... a nestresovať sa zbytočne. Psycho-hygiena je tiež veľmi dôležitá. Viem Vám poradiť ak budete chcieť viac vedieť.

mathija

Zacala som sa zdravo stravovat aj hybat som sa zacala viac cvicit..ale moje dve zname ochoreli na rakovinu a ako sledujem ich pribehy som strasne vyplasena niekedy ani nespim koli tomu

Ivka 1

Robíte aj preventívne opatrenia alebo sa len bojíte ? To nie je správna cesta, prevencia - zmena životného štýlu, stravovania, užívanie antioxidantov, selénu je lepšie ako priťahovanie si ochorenia. Psychika a podvedomie má obrovskú silu.

Agnes998

Preco sa bojis rakoviny, mas na to nejaky dovod? Vyhladaj odbornu pomoc, sama sa toho asi nezbavis, ale odbornici ti velmi pomozu.

Juliana_01

Ahoj,
som na tom presne ako aj ty.
Už vyše roka odkedy som mala jednu zväčšenú uzlinu tak mám panický strach z rakoviny a keď ma niekde niečo zabolí tak si hneď namýšľam čo mi je.