Dievcata, prehltate?

Príspevok v téme: Dievcata, prehltate?
piskvorka

Mam snúbenca, ideme sa tento rok brať, všetko je v našom vzťahu super, je to zároveň môj prvý sexuálny partner, a výborne si rozumieme. Stala sa taká vec, že chodím posledný rok na vš. Dnes na chodbe sa spolužiačky rozprávali o ďalšej spolužiačke, vraj keď bola opitá, priznala sa im, že už ochutnala mužské semeno. Poohovárali ju tam svorne všetky, akoby bola najväčšia ku*va na svete. Že je to nechutné, že by sa pogrcali že radšej by hovno zjedli, ako si dať penis do úst. Proste ju zhodili pod čiernu zem.

Ja som len bola ticho, a tvárila sa, že si niečo píšem a nepočúvam. Pritom mi to prišlo zvláštne, myslela som si donedávna, že každá baba, čo má chlapca a ho miluje, mu urobí takto radosť. Mne to problém nerobí, dokonca mi to robí radosť, aj mu to často sama navrhnem, a cítim sa pri tom ako kráľovná :) akurát po dnešku a reakcii spolužiačok neviem, či sa mám za svoje správanie hanbiť, či to robia fakt len ženy v porne, a som takáto nechutná... Alebo sa tie baby na chodbe len hrali na niečo, na sväté, a pritom majú toho na rováši ešte viac?.. Môžete mi, prosím napísať úprimne, ako je to u Vás? či urobíte priateľovi/mužovi orál, a či ste schopné prehltnúť?

pompiKolacik

ty chuda co ta tak zoziera Pompicka ? Inak ta prezyvka sadne k tvojej osobke ,ubohost ....
Ok pekny vecer dievcata ,dosla hyenka ja jdu ;)

ebi77

:D, tak koláčik dala si tomu :D

inak stále nechápem to, že ako môže niekto kázať desatoro a sledovať takéto témy :)

ebi77

haa, že ti neodpadla ruka, že si klikla na túto nehanebnú tému :D,,, ak sex po svadbe, tak by si nemala klikať na takéto témy nie?

zas vnucovať druhým svoj postoj a názor k sexu až po svadbe tiež nie je kóšer!

Lulu2011

a cudzia mu to robit nebude, ani to nechce :)) ale myslim, ze otvorene sa bavit hoci aj o minulych vztahoch ked na to rpide nahodou rec je zdrave

Lulu2011

bodko ciarka - nevadi mi to, naozaj nemame co tajit, jasne, ze do detailov nerozoberame, co sme robili s byvalymi :) ale to je normalna debata a nijako sa ma to nedotklo, vacsina ludi ma za sebou nejaky vztah, kde si urcite len do oci nepozerali :) praveze ma robi stastnou, ze so mnou ma kopec zazitkov, ktore nemal so ziadnou inou a ze sme si sadli :)

piskvorka

;;; Ano, normalne ma semeno ma skoncit v posve. Takze Ty sa s partnerom nepouzivas ani antikoncepciu, (lebo inak by skoncilo v kondome) ani ruky nepouzivas pri milovani, lebo tie tam nepatria?

;;;;

piskvorka, zamysli sa, kde má semeno normálne skončiť

lulu, čudujem sa, že ti podľa všetkého nevadí, keď (by) to tvojmu manželovi robila nejaká cudzia, keď o tom takto hovorí (aspoň by bol pred manželkou ticho, to naozaj nechápem)

je to nechutné, žiadostivosť vám úplne zastrela myseľ