Pritahujem zufalcov

Príspevok v téme: Pritahujem zufalcov
kivik

Baby mate niektora podobny problem? Ja neviem cim to je no v poslednej dobe sa na mna lepia sami zufalci. Ja som k nim len mila a oni si to vysvetluju po svojom a potom su dotieravi a nedaju mi pokoj zaplavuju ma zufalymi smskami aby som im dala sancu a ospevuju ma az je to prehnane. A najhorsie je ze aj ked ich odmietnem stale si to odmietaju pripustit a este svoju snahu znasobia. Mna taketo typy absolutne nepritahuju takeho chalana si nedokazem vazit a na takomto spravani mi nepride nic chlapske. A zas chalani co sa mi pacia pritahuju ma ti o mna nemaju zaujem. Neviem ci vysielam nejake zufale signaly no nemyslim si to. Co si o tom myslite?

mojpohlad

Zabudol som zaverecnu pointu:

Kazdy teda moze byt pritazlivy (atraktivny) pre svoje okolie, ale musi sa o seba nalezite starat a rozvijat sa.

(ak neberiem do uvahy nejake extremne ludske anomalie a choroby)

mojpohlad

euva pise: ,,Príťažlivosť je dar, ale sme rôzni. Niekomu sa páčia práve také ako ty. Pozri si, čo som ti už napísala.''

Pritazlivost nie je ziadny dar, to je obrovsky omyl.

Vseobecne, kazdy clovek je pritazlivy, ak:

- je vyrovnany a spokojny
- vesely
- aktivny
- zivotaschopny
- samostatny
- stara sa o svoj vzhlad a sportuje
- pekne sa oblieka
- rozvija sa
- je inteligentny
- atd.

To je prvy a zakladny supen toho, aby clovek vytvaral okolo seba prijemnu atmosferu a ludia sa s nim chceli stretavat pretoze ich touto svojou 'kvalitou' skratka pritahuje...To je ta pritazlivost.

A az po tejto pritazlivosti nastupuje druhy faktor a to ten ci tam existuje nejaka dusevna + fyzicka iskra a spolocny pohlad na zivot alebo nie. K zisteniu tohto sa clovek ale tak lahko nedostane ak je pre okolie malo atraktivny. Proste kvoli nepritazlivosti s nim bude chciet nadviazat prvotny kontakt iba ovela mensie mnozstvo ludi.

Ty predsa tiez radsej nadviazes kontakt s niekym kto na teba posobi pozitivne, a nie s nejakym ufrflanym clovekom ktory je usmudlany a stoji bojazlivo kdesi v kute :) Hladas predsa kvalitu, tak ako vsetci.
A pokial niekto hlada kvalitu, sam by ju mal aj poskytovat :) A na kvalite treba neustale pracovat, aby clovek nezakrnel :)

Som zastanca nazoru, ze do svojho zivota pritahujes iba takych ludi, ako si ty sam/a :)

pompiKoláčik

:DDDDDD no jasne chlapci su i take, ktore ocakavaju od muza, ze ich pri nom jeho benefit katapultuje do sveta dobrych obchodov nedosiahnutelnych znaciek, luxusnych restauracii a nulovych nakladov na zivot, ale svet je plnych aj normalnych mladych zien.... co tak pochvalit prave take kocky a nie pisat stale len o tej "hrabavej hydinke"

sampon

Ved to Ovecka,

zeny casto nemaju co ponuknut, ale od muza pozaduju hory-doly. Prilis vela telenoviel a reklam sleduju. Potom su mystyfikovane, ze ked si daju nejaky zazracny sampon na vlasy, tak sa po nich zacne obzerat minimalne nejaky miliardar a vydrzi s nimi dlhsie ako jednu noc.

0vecka

inak IMHO 90% je v tom ze kazdy si mysli ze ma na viac ako v skutocnosti ma... nehovorim to teraz na adresu zakladatelky ale niektore zeny by mohli napr akceptovat partnera aj bez mercedesu a uspokojit sa aj s oktafkou..

Euva

Kivik, ešte ti chcem napísať, že stav "chalani co sa mi pacia pritahuju ma - ti o mna nemaju zaujem." - že je to bežný jav.
Anička chce Ferka, Ferko Marienku, Marienka Jožka .. normálka.
Toto chce trpezlivosť a trolililinka odvahy a náznaku chalanovi, čo sa ti pozdáva, že by ti nebolo proti srsti, keby ťa oslovil. Toto chce mať dar zhora alebo trocha výcviku.

Euva

mojpohlad, nesúhlasím s tebou. Si tvrdý a dávaš = medzi rôzne veci.
(Kivik te teraz trochu pod mojou ochranou, zastanem sa jej.)
Píšeš: "Pravdepodobne na nich neposobis dostatocne atraktivne ....
... Z nejakeho dovodu teda odpudzujes muzov ... "
tak to je ale sakra rozdiel: nepriťahovať a odpudzovať.

Kivik, nedaj sa znechutiť, ale s tým, že nepriťahuješ tých chalanov, čo sa ti páčia, to píšeš aj ty sama.
Príťažlivosť je dar, ale sme rôzni. Niekomu sa páčia práve také ako ty. Pozri si, čo som ti už napísala.
Veď čítaj, čo sa mužom páči, čo ich odpudzuje. Sú toho plné stránky, niečo ti už len sadne.

mojpohlad

KIVIK pise: ,,A zas chalani co sa mi pacia pritahuju ma ti o mna nemaju zaujem''

Pravdepodobne na nich neposobis dostatocne atraktivne.

Vesela,aktivna,zivotaschopna,zdravo sebavedoma,upravena a dostatocne zensky vyzerajuca zena by absolutne nemala mat problem s tym, ze by ju nejaky muz nechcel spoznat :)

Z nejakeho dovodu teda odpudzujes muzov a musis si ty sama uvedomit, ci to sposobuje tvoje chovanie alebo fyzicka stranka a co konkretne z toho...

0vecka

2 ja111222333 ona asi mysli to ze on prejavi zaujem on ada najavo ze nie a on ju stale niekam vola vypisuje vyvolava atd...