Neviem si nájsť robotu s VŠ, už to bude rok - je tu niekto na tom podobne?

Príspevok v téme: Neviem si nájsť robotu s VŠ, už to bude rok - je tu niekto na tom podobne?
zúfalkaa

Ahojte, neviem už čo mám robiť, stále niekam posielam životopisy, niekde som bola aj osobne, a stále nič. keď sa mi aj ozvú, väčšinou je to niečo ako poisťovníctvo a pod. Už som z toho fakt zúfala... Potrebujem už peniaze, hlavne sa chcem už osamostatniť spolu s priateľom, on robotu má, ale čakáme na mňa :/ je tu niekto tiež kto márne hľadá a hľadá ?

nataly123123

zúfalkaa: teraz som mala 24, mám ešte pred sebou jeden rok školy a budem dúfať že ked ju skončím dovtedy sa niekde zamestnám..inak neviem..a ty máš kolko?
rodičia ma vôbec neženú do práce oni chceli aby som normálne chodila na denné..ale ked už mám pocit že mám dosť rokov na to aby som si našla prácu..a tá stále nikde

Martina210

Zufalka

Je tu takych ludi tisice :-( bohuzial.Ked viem ako to chodi na SR tak si nerobim skolu.Prestiz to bolo 10,20 rokov dozadu.Teraz je umenie sa vobec uzivit v tomto svete.Dnes si uz ani nevyberame,taka je situacia.
Cakaj dalej a ked budes mat 40 rokov,povies si ja trubka,mohla som to davno skusit v zahranici,a nie si skolu robit.Dnes je to len titul pred menom,nic viac!Vies kolko ludi nakoniec s tymi VS skoncilo,skonci?Utieraju rakuskym babkam a dedkom ritky 24 hod.,alebo v lepsom pripade umyvaju zachody :-)))8-9 hodin :-)
Inak vela stastia nech sa Ti zadari s tou pracou.

Honza34

Aj ponuka by bola keby nešetrili ako píše Gregor. Zoberte si oddelenia nemocníc ako šetria na sestrách jedna sestra je poobednajšiej zmene na 30 pacientov ako to má zvládnuť? Šetrí sa všade lebo každý chce byť milionár. A podnikavci najviac tak šetria na zamestnancov. Moja švagriná robí predavačku v jednej predajni a nemá ani kedy na WC ísť lebo je celá na jednú veľkú predajňu sama. Pokojne by tam mohli robiť ešte dve s ňou ale majiteľ šetrí na platoch. Pozrite sa na úrady ako sa tam nešetrí lebo sú to zamestnanci štátu a úrady štátne je hotová ZAŠIVÁREŇ.

hľuza

neviem prečo prácu na dohodu alebo na brigádu beriete ako neprácu veď je to tiež práca aj keď menej platená ale človek sa niekedy viac narobi nepozerala by som sa nanu ako na nie prácu. Je síce pravda že človek je stále vedení na ÚP ale tak aspoň niečo. Ja tiež robím na brigády už rok ale čo sa dá robiť keď situácia tu na slovensku je takáto. Veľa dopytu málo ponuky.

Gregor

nazdar som natom tiez ako ty, praca len na brigady a dohody a takto fungujem uz tri roky. Nastastie byvam u rodicov a aspon takto si zarobim lebo tu na SVK je to na pi*u s robotou. Podnikosi chcu len mladych a s min. 5 rocnou praxou co si odporuje. Pre nich je vyhoda davat robotu na brigadu ved nemusia platit odvody a tie ostatne vydavky cize usetria a maju postarane. Podmienky su na pi*u tiez lebo jednaju s tebou ako s otrokom a ak sa ti nepaci chod prec na tvoj flek cakaju dalsi 10 ludia.

westbam

zúfalkaa- tak ako anglictinu musis mat slightly advantage ale myslim ze pre zaciatok na monitoring ti netreba fluent, ako pokial mas taku anglictinu, že sa vieš dohovoriť tak by to na začiatok malo stačiť, pohovor je z 80% v anj. Každopádne, skús poslať CV na viac rôznych pozicii -> careers.peopleclick.eu.com hoc aj na take o ktorych nemaš šajn o čom su. Môže sa stať ,že ked im bude treba ludi hoc aj na inu poziciu na ktoru si sa hlasila tak sa ti ozvu. Pred 2 rokmi som tam posielal CV a po pol roku mi zavolali či mam zaujem o pohovor, vtedy som to odmietol :/ keďže som už mal podanu prihlašku na školu ktoru si skončila a na ktorej končim už teraz lebo to nema zmysel, tvoj prispevok ma už totalne presvedcil o tom, že vypadnut ztamad nie je odveci krok.

zúfalkaa

westbam: v T-systems som bola aj osobne odniest ziadost ale povedali ze treba sledoval na internete ponuky, a tam aj tak asi vyzaduju expertnu odbornu anglictinu , co ja nemam.
florra: no ja by som mala robit niekde v statnej sprave, samosprave a tak, lenze tam tazko sa dostanem bez znamosti ...
nataly123123: a kolko mas rokov ak sa smiem pytat? ...no veru je to tazke bez roboty sa pohnut dalej ...ale nevzdavam to
Cez personalne agentury praveze robotu nehladam, som teda zaregistrovana len v jednej.

ni-ka

chces sa osamostatnit a uz rok si nezamestnana??vsak zober co pride,hoci aj vykladaj v tescu...naco cakat??a popritom si mozes stale hladat pracu...