co sa vam paci??

petka456

...no vsetko s mierou...mne sa taky MIERNE vypracovani muzi velmi pacia, ale nepacia sa mi taki strasne nabuchani, co vyzeraju jak nejake megamuskularne monstra so zilami :)))) no ale je pekne ked sa chalan o seba stara...ale nepohrdnem ani nejakym mackom s miernym bruskom-aj ti maju nieco do seba - taki zlatiii....to zavisi od celkovej vizaze a postave...asi tak...to jak ked niekomu sa pacia aj blondiny aj brunety- zavisi to od celej osoby...asi tak :))))

cica

ahoj roger.pekna tema sa tuna rozputala...mne osobne sa az moc nabuchani nelubia ale tak akurat;) to hej...vies ktora zena by nebola rada...aa osobne milujem dobre vymakany chrbat u muzov nieco uzasne;)

1bambulka14

roger, na mna velke svaly nikdy nepôsobili a asi ani nikdy nebudu..nehovorim, že sa mi to nepači, ale zase určite by som nechcela mať pri sebe nejake prasa s velkym bruchom...proste chalan s mierou, taky, ktory sa o seba stara...taky aky je môj priatel:)

qwerty

ahojte...mno ked sa mam priznat, tak nabuchany chlapy su fajn...samozrejme vsetko s mierou...nie tie nasypane hovada, co v hlave nic nemaju a namyslaju si len na svaly..tak akurat proste..moj chaln ked sme spolu zacali chodit, mal svaly...strasne ma to pritahovalo...fakt, ked sa ma len trosku dotkol, tak som horela...ale potom prestal cvicit..asi po dvoch mesiacoch a svalstvo nejak opadlo...:( a teraz je z neho taka rozhejgana huspenina :D mno odvtedy ma nevie vzrusit...a dost mi je to neprijemne, ked viem ako sa snazi..ale slubil mi, ze zacne znova cvicit :) aspon trosku..heh...

pucka29

Ahoj!!! JA som odporcom toho "rambovskeho" tyou chlapov...moj pritel zo sebou stale nieco robi- co ocenujem,ale nerobi to pre mna,ale pre svoju fyzicku kondiciu a dobry pocit! Nepacia sa mi chlapi s nechutne obrovskymi svalmi! Ale nezastavam ani nazor pivnych bruch- proste taky prirodzeny tdravy vzhlad!

asdf

Ja ne potrebujem aby mal chlap svaly.Mne ide len o to aby nebol chudsi odomna to sa mi nepaci ked ma ramena takeuzke ako ja sama=))Moj priatel je o polovicu starsi ako ja (mam 21)a ma aj brusko a paci sa mi to nanom..ale tak 16 tky maju asi iny nazor na to=)

trini3

mne sa taky zdravo vypracovany chalani velmi pacia, po takom vzdy ockom hodim,a ked vidim take fajne brusko pekne a ramena no juj, ale ked su prilis tak to eee

anka

Mne sa páčia muži, ktorí sa o seba starajú a cvičia. Nepáčia sa mi vychudnutí, ale takisto ani veľkí macovia, na ktorých vidno, že to majú napchaté len vďaka rôznym steroidom. Takí ma skôr odrádzajú. Ale keď sú jemne vyrysované svaly na rukách a brušku, to je sexi! :-)

ala89

jasne ze sa nam pacia vypracovane tela...ale mne osobne staci ked to neni maco...je to hlavne o laske...ale nemam rada ked niekto chodi do posilky len aby bol z neho velky rambo...skor mam rada sportovcov ktory to robia pre svooje zdravie ;o)