Som v situacii z ktorej neviem ako von

Príspevok v téme: Som v situacii z ktorej neviem ako von
lululaa

Ahojte chcem sa vas opytat na taku jednu vec..
Ide o to, ze som sa zamilovala do osoby, ktora je zadana..AVSAK..to ze je zadana som envedela..vyslo to na povrch az neskor..osoba do ktorej som zamilovana mi stale prejavovala naklonnsot, a taktiez ma tato osoba na seba namotavala. Vravela mi pekne veci, oslovenia, vsetko..vsetko..
Pokracuje to doteraz a ja viem ze nerobim dobre. Viem to...K nicomu medzi nami este nedoslo, aj ked ja si zelam aby ano..lebo toho cloveka MILUJEM. nedokazem s a ho vzdat aj ked viem, ze nie je single. Myslite si ze som zruda? rozbijac vztahov???? Lebo ten clovek mi vypisuje a vrvai ze mu je so mnou nadherne, ako so ziadnou inou..a tak si pomyslim ze aha fajn..dobre..rozid sa s nou a bude nam skvele!!! Avsak vzdy si to iba myslim..On nevie, ze to ze je zadany, mne sposobuje bolest..Nevie to..
Neviem sa ho vzdat..no na druhej strane nechcem sposobit bolest osobe, s ktorou je, osobe ktora ho miluje, a skotoru su cez 4 roky. Co mam robit? Nechcem sa ho vzdat, bez neho umriem..A nechcem sa h ovzdat lebo je nam krasne..

kukucko

on zije s priatelkou 4 roky na zahrava sa s Tebou -> ze ju nemiluje

je mozne, ze tajne sniva o takej zene ako si Ty ale na druhej strane sex je sex a je na nu zvyknuty

ale co ked raz mu budes ochotna dat vsetko to, co mu dava teraz ona ? a mozno i viac a lepsie ? potom ju necha a bude len s Tebou ... ale co ked Ta dokonale spozna a potom da nakoniec prednost jej

ak ho milujes, skus to !
ale pocitaj i s tym, ze sa mozes mylit a nakoniec budes banovat

majusik

ja som si prežila to iste, nevedela som ze je zenaty, zalubila som sa, priznal sa, namotaval, kecal, otravoval... teraz to beriem len ako poblazenie (ale vtedy som mala tiež staav že "zavolajte knaza zomieram") :D ..ver mi ruky preč od takých sladkych rečičiek a skutek utek, lebo keby fakt chce tak je s tebou a nie s inou, to si dobre zapamataj a otvor oči.. a najlepšie sa klin klinom vybyja! najdi si normalneho!!

Sejla

ešte niečo, ak ste si súdení, tak ho stretneš možno o rok, dva a on už bude slobodný a bude mať právo ťa otravovať, ale teraz ho nechaj tak, kým spáva, žije s tou druhou a balí teba, je to morálny mrzák

Aja02

To sú čo za infantilné a pubertálne výlevy, že bez neho umrieš? Koľko máš rokov? 15?
Ty nechceš ublížiť jeho priateľke, ale nechceš sa ho vzdať? No tak si ale musíš vybrať. Buď jedno alebo druhé. Nič medzi tým nie je. Osobne by som volila druhú možnosť a vykašlala sa naňho. Asi sa už po štyroch rokoch nudí, v posteli je u nich stereotyp a tak ti do hlavy balácha rečičky o tom, ako mu je s tebou krásne a pod. somariny. S tebou zažije trochu zmeny, no a potom sa na teba vykašle.

genova

umries s ineho dovodu ked sa to dozvie ta jeho zena.a lubit niekoho kto sa len s tebou zahrava je sila..on vidi za ta ma v hrsti ale pocase pochopis ze to bolo nerealne a vobec by som nesla do vztahu s clovekom ktory podvadza.mozno ma dakde aj tretiu ktorej tiez neco take pise hovori.

Sejla

neumieraj, ako dlho ho poznáš? Mesiac, dva? Ani spolu nechodíte a myslíš si, že ho miluješ? Si len pobláznená, ludia vtedy robia hlúposti, ale čím lepšie si uvedomíš, do akej hlbokej priepasti by si skočila, keby si to teraz nestopla, tým menej budeš trpieť. Ženatí sú zakázaná zóna, neposer si život

lululaa

Nechce sa s nou rozist...
Ale bojim sa mu cokolvek naznacit, povedat, aby to enzobral ako vycitky, aby ma..nenechal..umriem...

genova

ahoj,vidis tak si aj odpovedas stale moja zlata je zla osoba ktora mozno nevinne k tomu prisla.Pises preco mi pisal tie slova...potom vidis co je to za cloveka rad sa pohrava ma hracku da sa povedat.neber to v zlom ale tak to je...Trosku sa teraz vcit do situacie tej zeny s ktorou zije ona ho lubi ona mu veri ze pride domov s prace atd a veri mu ze bol v praci on jej povie ze si zasiel na pivo s kamaratom a on bol stebou...ako by sa ti pacilo keby tou zenou si bola ty 4roky verila by si mu atd a on by ta podvadzal s druhou to by si zazila vtedy hnusny sok,ani si to nechci predstavit...to ti len ukazuje co je to za cloveka rad sa pohrava s citmi..ukoncit ak nechces aby si bola ta hnusna neviem kolko mas rokov ale este naokolo je dost sikovnych muzov len treba otvorit oci.