Nechcem obmedzovat priatela

Príspevok v téme: Nechcem obmedzovat priatela
netolerantna

Mam problem, a potrebujem radu. Moj priatel chce kazdy rok ist na 2 tyzdne do Anglicka na vylet. Zil tam dva roky, ma tam kamosov, brata atd. Bol aj minuly rok. Ja ist kvoli praci nemozem. Nemam v praci tolko dovolenky ako on, on ma vela nahradneho volna. A volno minam na letnu dovolenku, obdobie medzi sviatkami a pod. No, ked je tam pije, uziva si, a pod. Proste ja si nepredstavujem vztah, ze partner odide na dovolenku bez partnerky..
Za dalsie, obcas ide s kamosmi na pivo, a asi raz za mesiac je do rana s nimi a opijaju sa. To este tolerujem. Ale teraz v piatol isiel s lamosmi pit.. Zijeme spolu, takze viem ze vratil sa o siestej rano..Som sa ho spytala zo srandy, ci bol na discoteke..A on ze, hej, ale ze to nebol jeho napad, ze on sa len prisposobil..Velmi ma tym sklamal, ze zadany bol na discoteke do rana...
Je vela chciet, aby moj partner nechodil na disco a uzivat si do Anglicka dovolenku bezo mna? Nechcem, aby pri mne trpel obmedzovanim, ale teraz sa trapim ja..Ma 30 rokov, a sme spolu cez dva roky..

Iveta Michael

netolerantná

aj ja som povedala môjmu súčasnému partnerovi že v lete do U.K. poletím aby som vypadla na pár dní z tých horúčav čo nás pravdepodobne zas čakajú..:(a tiež kvôli psychickej pohode

mám rada Anglicko z viacerých dôvodov mi prirástli niektoré miesta k srdcu a vždy keď sa odtiaľ vrátim,som tak spokojná,optimisticky naladená...on je taký patriot ale nebráni mi lebo vie že ja to skrátka potrebujem,tú zmenu aj pre dušu.. tiež nie nadlho. No on vie že mi môže absolútne dôverovať,ja tam nechodím po všelijakých párty a po nociach takže v pohodke.Raz ho aj tak presvedčím aby ta šiel so mnou :)

no u teba je to horšie..ty sa len trápiš a tiež cítim tú nedôveru, neistotu to je zlé ..

pompiKolacik

letokruhy ... V tej krajine je to bezne ..... bezne sa muzi tejto zapadnej kultury v bezvedomi zbieraju rano spred pubu .
-
Ovecka ... jasne, nepochybujem !

pompiKolacik

To vazne Ovecka? .... ty si asi tiez poriadne "uleteny", ze ?
Aspon na mna tak uleteno posobis :DD
V dobrom a bez urazok myslene !

pompiKolacik

Ovecka sa nebojis, ze taka 17-ka ta potom bude oslovovat "moj stary" ? Som si vsimla, ze ty tak oslovujes v prispevkoch tvoju priatelku .... ak by mna niekedy niekto takto oslovoval, ma sa po riti ! :)))
-
netolerantna
Ja by som ho pustila i ked viem, ze by mi po rozume chodili blbosti o tom co on stvara kade-tade a ake orgie s kamosom praktikuje, urcite by som mu nic nezakazovala, lebo viem co za fantasy sa mi obcas v hlave pretacaju a chudak chlap by potom na moje fiktivne pribehy doplacal ako nejaky "nevolnik"
Treba sa vcitit do role "pachatela" (muza, priatela) ak nejaky "páchatel" vobec je !
Jasne, dovera a ze vztah nebude fungovat bez dovery a bla bla ...... hej, hentie "frazy" pozname no ja sa obcas nezaobidem bez mensich konfliktou a kolizii, tak sorry . No treba si uvedomit, ze nieco ako strach, hnev, privlastnovanie, podriadovanie, povysovanie, vycitanie, prosikanie do zdraveho vztahu netreba praktikovat (často)

Sejla

0vecka, ale ja som nepovedala, že kto si občas vypije, je nenormálny.. Však by som išla sama proti sebe. Ale keď tak aspoň v normálnom prostredí. Ja mám teraz v hlave predstavu o tej diskotékovej kultúre, medzi ktorú patria samí zasrani, čo chcú byť dospelí, alebo aspoň zarábajúci peniaze, kde mladé čubky sú tak nechutne opité a naivné, že sú rady, keď ich niekto zvezie autom k nemu domov, alebo jasne hľadajú sex na jednu noc a preto tam má kdeaký cap šancu, aby si aspoň raz za čas zašukal.

0vecka

2 Sejla tak co tu potom este robim... musim ist vyrazit na 17nastky

inak podla mna chlap po 30tke ktory si obcas vypije je divny? staci ked sa pozriem na nase vianocne vecierky tam si da do nosa tak polovica... a u tej druhej to mozno len neni vidno. Akoze typujem ze nikto negrca ale je na nich vidno ze su na tom slusne

kukucko

Ja len tolko, bez viery ( dovery ) nemoze byt laska. A bez lasky, no skor, ci neskor prides na to i sama, ze je taky vztah nanic.