Spolužitie + žiadny sex

Príspevok v téme: Spolužitie + žiadny sex
blablablaaaa

Čaute. S priatelom sme spolu skoro 4 roky. Niečo cez pol roka spolu žijeme. Kým sme začli spolu žiť, všetko bolo v poriadku. Ako sme začli zdielať spoločnú domácnosť, náš sexuálny život išiel dolu vodou... Priatelovi pripadá všetko OK a vždy má nejaký argument. Ked chodil do práce (momentálne je doma), tak bol unavený z práce. Teraz, ked je doma, tak mi povie, že jemu sa chce len ráno a večer je unavený - z čoho? To teda fakt netuším... Viem, že čumákuje na porno. To by mi ani tak nevadilo, keby neodsúval mňa. Popravde, už som sa aj ja prestala snažiť. Už ma nebaví "prijímať" tie odmietnutia. Nevšimne si ani nové spodné prádlo, aj keby mu baletím rovno pred očami. A najviac ma sere tá pravidelnosť nášho sexuálneho života - ak sa to tak vôbec ešte dá nazvať ! VŽDY v sobotu !!! A ak nie v sobotu, tak výnimočne v nedelu. Moj priateľ ma stále priťahuje a hádam ešte viac, ako na začiatku. No ja neho evidentne nie... Neni dávno mi ešte prezradil, že mu nechutím - keď som sa ho pýtala, prečo mi už nerobí orál (časovo asi skoro odvtedy, čo spolu žijeme - náhoda?). Neviem... Milovala som sex s ním, ale už ma to prestáva baviť. Čakať do soboty ? A potom čo, spravím si krížik do kalendára, že splnené a ďalej? Myslím, že na plnohodnotný vzťah je treba okrem lásky aj nejaká tá empatia k tomu druhému a erotika. Pripadám si prázdna. Som z toho frustrovaná, podráždená, deprimovaná. Necítim sa pekná, necítim sa príťažlivá a už vôbec nie ako žena. Aj vám sa to tak prudko zmenilo po spoločnom žití ???? Ja si pripadám ani nie jak po 20-tich rokoch manželstva, ale jak po 60-tich ! Viem, že ma miluje, o tom absolútne nepochybujem, ale prečo je frigidný ? Neviem, nepodarilo sa mi to zistiť. Asi mi proste NDOKÁŽE povedať, že ho nudím a som mu skrátka okukaná....

turlík01

Ako vidím tiež nie som sám a je to rok od roku horšie... neviem či to ukludní ked vidím,že že nie som sám ,koho to trápí,fakt je ten ,že toto som mal vediet pred svatbou,isto by som si ju nezobral, pretože to človeku chýba,a je to potreba ako každá iná..... snád zaprší aj na sahare :))

Matula99

Ako vidím nie som sama...S priateľom som niečo cez 3 roky. Ja som bola jeho prvá a už od začiatku sa nejako nemal k sexu...No posledný rok to je čistá katastrofa...Sex nie že raz za týždeň, ale raz za 2-3 mesiace, aj to som ešte málo povedala. Keď už k niečou dôjde tak mi to príde z mojej strany ako čisté znásilnenie, samozrejme tomu predchádza hodinové presviedčanie, potom začne hádka, samozrejme vyvolaná z mojej strany, pretože mi to vadí aký je frigidný a vie že ma to trápi a nedá si povedať a nič s tým nerobí. A náš sex trvá tak 10 minút, aj to vidím ako sa mu nechce...Ja už neviem čo mám robiť, vo všetkom inom nám to klape, akurát v tomto nie. A neviem si predstaviť že s tým človekom mám byť ďalších XY rokov a takto bez milovania..

hjklf

Neviem, či to bude nejak užitočné, ale tiež som mala takýto problém, keď partner nemal prácu. Keď si ju našiel akoby z neho opadli starosti (existencne a chlapske :-) ) a zase sa to napravilo.

Genes

Vy si sťazźujete že máte sex raz za týždeň? Ja ho mám raz za rok a už som zúfalá...Sme spolu 20 rokov a takto je to posledných 6 rokov.Ale stále dúfam... Vie mi niekto povedať či je možné aby sme sexuálne spolužitie obnovili????

naopak

Ono to funguje asi rovnako aj u zien. Tej mojej sa teraz, ale aj predtym stavalo, ze je unavena a isla si pospat. Najskor som myslel, ze to bolo pracou. Ked pracu nemala a bola nezamestnana, bolo to rovnako.

Clovek sa nema chut neustale doprosovat tomu druhemu, ked vidi, ze jej to nerobi dobre.

No a nasleduje prirodzena reakcie, ze sa mi uz ani snazit nechce, chute ma postupne tiez opustaju.

Ved aj naco... Hovorit s nou sa o tom neda, lebo to sa oduje, ofuci, alebo nastve, ze ci to budeme stale rozoberat.

Lenivost, apatia, nezaujem je bezna vec. Clovek si prestava druheho vazit. Napada ma prirovnanie z jedneho klasickeho romanu ruskej literatury, ktory to presne vystihuje..... "zbytocny clovek".

blablablaaaa

Ja vám neviem, chalani. A kde je problem u mňa? To asi tiež nikto nevie... Chodím do roboty, chodím do školy, zvyšok času s partnerom. Všetko si snažím rozložiť tak, aby nebol HLAVNE ON ukrátený, na seba serem... Idem do roboty, potom do školy, dojdem s prepačením zjebaná jak pes, ale stále mám chuť sa pohrať. Odrelaxovať, pomazliť sa. On, čo je teraz bez roboty, mi bude ešte zívať, jak je unavený o 7-mej večer. Z čoho, ked je doma a nič nerobí??? To asi nikto nepochopí. Najhoršie je ale to, že ma to prestava baviť. Prestavam mať chuť na sex (a to ma doteraz tak neskutočne priťahoval, hádam ešte viac ako na začiatku), prestávam mať chuť na akékolvek mazlenie, túlenie a... môže za to on. Dovtedy na mňa kašlal, až sa tomu môje ja prispôsobilo a dalo si "úsporný režim".... Som zvedava, kam až to zájde. Či k nevere alebo neviem. Je mi do plaču, ked viem, že to takto vôbec nemusí byť :((((((((

Malekith

Naopak

no bohuzial je to tak ako pises. ja nefajcim nepijem, nechodim s kamaratmi von, vlastne nechodim nikam. ak nahodou niekam idem tak hned ofucana...

ona chodi s kamaratkami 2 - 3 krat do tyzdna uplne v pohode.

tak kde je potom problem?

naopak

Malekith -

pozeram, ze u nas je to podobne. Peniaze su /aj ked sa snazim, aby sme ich mali aj v buducnosti.../, byt je tiez, ziadna hypoteka, snazim sa jej vyhoviet maximalne - vacsinou ma co chce. Tiez je vsetko moje, jej snaha je minimalna.

Myslim, ze problem budeme mat v tom, ze svoju partnerku milujeme a snazime sa pomahat. Niektore osoby su od prirody lenive a vyhovuje im to, ak im niekto vzdy podava pomocnu ruku, alebo robi pracu za nich.

Tusim, ze je tam asi nuda, ktoru nevedia prekonat.

Niekedy si myslim, ci by partnerka nebola stastnejsia, keby som jej preventivne dal nejaky preplesk, siel sa ozrat, alebo by mala dovod ziarlit.... Ale toto su hry pre pubertakov a nie pre dospele osoby. Mam z toho celkovy dojem, ze napriek rokom je z partnerky rozmaznany fracek, ktoremu mozno uz pri vychove bolo vsetko dovolene.

Malekith

Naopak - ako keby som cital moj pribeh.. presne toto iste zazivam aj ja.. sex s robotom raz za 2 mesiace a mam pocit ze toho robota znasilnujem.

A pritom som snazivy az az.. ale co uz..

a pritom ma vsetko co chce.. prachy nemusime riesit ani byvanie ani hypo, vsetko mame vlastne (moje) a vzdy ma vsetko co chce....

kde je potom chyba ?

blablablabla

Dominika-typicky sebecky à detinsky pristup dnesnej doby. Asi nevies, co je to skutocna laska

jack817-ty si to vobec nepochopil, tak nebudem na to reagovat