Podpísanie reverzu na psychiatrii

Príspevok v téme: Podpísanie reverzu na psychiatrii
Meretseger

Ako je to s touto záležitosťou, prosím vás? Závisí to od diagnózy či od oddelenia, na ktorom človek práve je? Trávim šiesty týždeň v Pezinku po závažnom pokuse o samovraždu (predávkovanie liekmi a inzulínom, tri dni na ARE v kóme, pár dní na internom priviazaná k posteli, odtiaľ prevezená do PK) a lekár mi zo začiatku povedal, že sa odtiaľ na reverz skrátka nedostanem, dal by ma na súd, ktorý by mi liečbu nariadil; už na otvorenom, kde som teraz, na reverz nejaké určite odišli. Ak to teda je?

Meretseger

... a fungujem, ako viem, snazim sa. To len tak na okraj. A k teme, no nechapem sa :D Obcas som sem pisala hrozne blbosti, ze ach :D Ale da sa aj po hroznych vylomeninach naucit zdvihnut hlavu a ist hrdo vpred, aj s HPO-ckou, so vsetkym :) A na to som pysnaaa...

Meretseger

Aaaa som tu zas! Utekajte! Nemozem dobre spat, tak spamujem, hah :D
HPO mam, zalozila som si na tom aj stranku, neberte mi to :D Ale v PK som nebola poomaly 2 roky, som stastne zadana a f

kednietaknie

Pocuj Mer..... Nikdy ta nenapadlo, ze mas mozno zle urcenu diagnozu? Ze si jej sama uverila, lebo si sa v sebe vobec nevyznala? Nehovorim, mozno nieco take ako hpo mas, vsetky tie vonkajsie prejavy na to vypadaju.. avsak si myslim, ze to moze byt cele este uplne inak a to, ze ziadnu hpo nemas, iba si sa stotoznila s nou lebo nikto nepochopil v zaciatkoch tvoje motivacie.. A tato cesta bola pre teba v urcitom smere vykupenim aj prekliatim zaroven..

Prezyvka055

Ked niekomu drbe v hlave tak samozrejme ze za seba reverz podpisat nemoze. Je to uplne a normalne. Ak lekar rozhodne o tom ze clovek kona proti sebe, seba destruktivne, je mozne aj bez jeho suhlasu ho v takom zariadeni drzat, alebo operovat a podobne.

Robo1111

počujte, bol už niekto v Rimavskej Sobote na psychiatrii??? ...aj keď sa tam už ľudia cítia lepšie, nemôže sa podpísať reverz ani keď je osoba na 100% svojprávná a dospelá, o termíne odchodu určuje lekár a prímár.......TO UZ KDE SME ?????????? ....dá sa s týmto niečo robiť prosím vás????????? dávali mi tam haloperidol z čoho som mal hrozné krče diskynézie a depakine triapridal a lieky co ma uplne utupovali , nemohol som odmietnuť ani liečbu ked som si nedal liek pichli mi ho v injekčnej forme!!!!!!!!!!!! KURWY ...