Bojim sa prejaviť

Príspevok v téme: Bojim sa prejaviť
feferonka

Keď som v spoločnosti, alebo s niekym kto ma moc nepozna tak zostanem ako keby zaseknuta a neviem vyjsť zo svojej komfortej zóny a presadiť sa....stáva sa zo mňa vtedy taka nezaživna nudna osobka a všetci ma tak vnimaju ako tichu, lahostajnu, nudnu bezvyznamnu :/ bojim sa aj nieco pridat na fejsbuk lebo mam strach co si kto pomysli ....viete mi niekto povedať čo mam robiť, alebo v čom je chyba?

Flaarik

Tak ja som introvert tiez. Melancholik,flegmatik. Lepsie ako byt nejaky diskotekovy blbec co sa kazdy piatok da dole to neznasam takych. Mat dievca co je tiche a skromne tak skacem meter dvadsat.

presne

nie si sama, ja som taka ista, doma som uplne iná ako napr. v škole, trapi ma to,lebo ludia si potom o mne myslia, že nemam vlastný názor, že som ticha, že sa zo mnou neda porozpravať, ale to nieje pravda.
Už som si 100 x povedala, že dnes sa budem spravať prirodzene, lenže vždy pride nejaky blok, akoby ma niekto ovladal... ešte rozpravam potichu a priškrtene, sama sebe pripadam ako blázon... :(

dutgfnxhjd

Chyba je v tvojom sebavedomi. Myslis, ze keby si sa prejavila, mysleli by si o tebe nieco horsie ako to, ze si nudna, ticha, nezazivna? V skutocnosti ani nejde velmi o to ako sa prejavis ale ci sa prejavis, takze sa uvolni a v pohode kecaj, dostavaj to vsetko zo seba von co v tebe je a zi.