Mam lymfom?

jana152

no čo,ako si dopadla, čo to nakoniec bolo? podla mna si bola len paranoidna, musis myslet pozitivne a nie negativne,lebo si tu rakovinu fakt privolas :)

Sharon85

Vsak si to daj pre istotu vysetrit a ked sa nic zle nepotvrdi, tak sa riad radami, co ti tu niektori dali - zacni zit a neupriamuj sa stale na tu rakovinu, lebo to nemdopadne dobre... mysli pozitivne, potom sa ti budu diat pozitivne veci :)

Marcela_11

Neboj sa, nemáš určite lymfóm. Ja som sa z neho dostala, ale moja uzlina sa zväčšila za 3 týždne na veľkosť vajca a po 2 mesiacoch som ledva žila. Bola som unavená, síce ma nič nesvrbelo, ale v noci zo mňa lialo. Posledné týždne som mala večer teploty, chytala ma triaška.

vitavi

Máš oslabenie imunity a trpíš nedostatkom minerálov.
Skús si uvedomiť, že najväčším zlodejom minerálov je rafinovaný cukor a všetky rafinované /minerálov a vlákniny zbavené/ potraviny a chémie.

K zväčšeniu uzliny navyše prispeli i zahlieňujúce látky pôvodom z mlieka.

Demineralizáciu zhoršujú i aromatické a povzbudzujúce látky a exotické ovocie.

zetju86

Mna svrbi aj nos usta jazyk vsade ma svrbi.....aj som schudla ale to je tym ze cvicim pravidelne 5x do tyzdna a upravila som stravu...a stres a psychika?Velmi zla ja mam paniku z rakoviny za vsetkym vidim hned rakovinu ako aj teraz....na nic ine nemyslim poslednu dobu..obcas mavam panicke zachvaty