Pohyb

_meno

ahoj oxana9

rovnako, ako ciel ktory dosahujes musi byt pomocny vsetkym - tak rovnako aj cesta, ktorou ho dosahujes musi byt osozna vsetkym.

rada sa venujes pohybu, prirode a ludom - vysledok je ze telo aj dusa su zdrave :)

preto, ze je to cesta to aj ako cestu treba brat - na zaciatku (extrem) clovek nevie nic, nema nic, nikoho nepozna .. .ale casom sa clovek dozvie o danej oblasti viac, ziska viac skusenosti jej vykonavanim, kupovanim a zaujmom o nove prislusenstvo a novinky v danej oblasti, spoznavanie ludi venujucim sa podobnym cinnostiam.

zdravy zivotny styl je cesta - nie krutost na zaciatku a potom hore nohy zvysok zivota .. rovnaka snaha kazdy den .. mensie veci trvaju par minut, vacsie veci trvaju viac casu

nie je to nasa extremne snaha v kratkom case co tvori dlhodobu cestu - je o mala snaha kazdy den co tvori stastu cestu :)

mozes si na to dat nejake male predsavzatia - ze teraz kazdy tyzden vykusas novu lokalitu na behanie .. alebo ze kazdy tyzden vyskusas nove jedlo zaradit do jedalnicka.

nech tvoju cestu riadi mozog - nech vie, ze cinnosti ktore teraz vykonavas budu mat navratnost az za niekolko tyzdnov (je zbytone popierat mozog a zivotne skusenosti miliard ludi ako zivot funguje ...). prave naopak, nech su ti emocie napomocne kedze vies, ze v sucasnosti ides aj po spravnej ceste, aj konias vela z toho co mozes .. takze to zostava len otazka vytrvalosti-nadeje - aka zmena pride :)

..a to je na zivote pekne - niekedy nic nerobime a dostavame vela, niekedy naopak zacneme driet vela a nedostavame nic .. v takych situaciach sa treba len zasmiat ako sme si vtedy uzivali zadarmo a pochopime ze aj teraz vlastne mame vsetko k zivotu - este dokonca viac - pomahame dalej sirit tento princip ludstva :)

zaujimaj sa o stravu, pohyb, vykonavaj to - ale ked sa ti ludia budu pytat ako, ci sa muzu pripojit, ci by si im neporadila - pomoz im, prijmi ich .. ked sa im nebude chciet ist druhy tyzden behat - bud im prikladom, ze sa to da, ze to nie je az tak tazke - len sa treba na zaciatku presvedcit.
but tou zmenou

"Ty sám buď tou zmenou, ktorú túžiš uzrieť vo svete!"

vela stastia, zdravia a pekny den oxana :)