Gynekologicka-okolie RK

lienka2202

chcem sa spytat ze kde robi ml. Javorka...lebo mi hovorili ze v nemocnici...a ci sa tam moze normalne ist na vysetrenie...kedy ma ordinacne hodiny?dakujem

janka12

Ak ti mozem poradit MUDr.Javorka mladsi je dobry ja osobne som u neho nebola ale moje spoluziacky boli a boli to ich prve prehliadky.A zda sa mi velmi mily a citlivy ucil ma gynekologiu v skole.No a ako prebieha prehliadka?ak si panna tak ta vysetri cez konecnik ja som sa tiez prvej bala a podla mna je lepsi muz gynekolog ako zena muzi su v tejto oblasti citlivejsi.Tak skus a uvidis.drzim palce a potom daj vediet ako to dopadlo.

rybka_2

ak mate niekto na MuDr. Ocka tel. cislo, mozte mi ho napisat. Prestahovala som sa z RK do ZA a chcem sa dat vyradit z evidencie. Vopred dakujem.

lenka2

v RK nie je ziadna gynekologicka. je len v nemocnici jedna ako porodnicka.
a preco vobec hladas zenu? ved je to lekar ako lekar a chlapi su v tomto smere ovela ohladuplnejsi a lepsi!!praca so zenami je pre nich prirodzenejsie:

v RK je najlepsi MUDr. Hruška, dalej tu je MUDr Javorka, Mudr kuchyna a MUDR očko. to su vsetci obvodný gyn. nemas sa coho obavat pri prvej prehliadke. je to uplne normalne.

rose

V okolí Rk neviem o gynekologičke. Ja chodim k Dr. Očkovi na Supru do kocky vedla Mondi budovy a zdá sa mi najprijatelnejši, v ambulancii ma ultrazvuk. podla počutia vela ml. žien z Rk chodí k nemu.

lenka2583

čo sa týka gynekologa, chod na stránku www.onaona.sk, tam si dáš hľadať gynekologa podľa lokality a vyhľadá ti to. sú tam uvedení takí, čo sa aj starajú o svoje pacientky, snažia sa poradiť a liečiť, sú pod kontrolou. čo sa týka tej prehliadky, tak si skús nájsť v témach, píše sa tu o tom dosť. veľa šťastia