Kam na strednu ak chcem byť herečka

Príspevok v téme: Kam na strednu ak chcem byť herečka
Patinka

Ahojte, chcela by som sa poradiť s vami na akú strednu školu mám ísť ak chcem byť herečka, neviem spievať a ani hrať na žiaden hudobný nástroj, chcem niečo v živote dosiahnuť, verím si že mám na herectvo, a aj keby nie za skušku nič nedám. No je to môj sen od mala. Ďalší rok idem do 9. ročníka a treba podať prihlášku na strednú školu, mala som plány ísť na vytvarnicku školu no odtial by som sa k herectvo asi nedostala. Takže jediné čo ma napadá je konzervatórium, na ktoré je dosť ťažke sa dostať, a to si uvedomujem. Vaše tipy na školu, prosím do komentov.

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

Patinka

Ale keď sa posnažím ? Prečo by som nemohla byť ? Ja verím že sa zmením, veď hanblivá doživotne určite byť nemôžem. A v tom zmysle že vedieť sa hýbať sa počíta aj tanečná ?

flegma

herecka? hmm
ked si zoberiem vsetky tvoje temy, kde vystupujes ako hanbliva osoba, ktora nevie o com sa ma rozpravat s ludmi a podobne, tak to si si nalozila dost velke susto
na konzervatorium treba alebo vediet spievat, alebo hudobny nastroj, alebo sa vediet hybat