Potrebujem súrne prefarbiť z ryšavo - hnedej

Príspevok v téme: Potrebujem súrne prefarbiť z ryšavo - hnedej
ryšavo-hnedá

16.4. 2014 mi kaderníčka prefarbovala vlasy z blond(farba) na popolavú ,ale chytilo mi to na hnedo s fialovými odtieňmi pretože som používala fialovú vodičku (gencianovú. Vlasy mi potom odfarbili asi 3% peroxidom a vznikla mi niečo ako ryšavo-hnedá. Vie mi niekto poradiť čo s tým ak chcem ísť do blond alebo popolavej(niečo svetlé). Potrebujem s tým spraviť niečo súrne ak by to bolo možné.
Ďakujem

ryšavo-hnedá

nelllla ďakujem. A tú blond mi farbila kaderníčka v jednom drahšom salóne. Tú hnedú zase iná. Zabudla som dodať po odfarbení mi na to ešte dala hnedú lebo to vyzeralo ako vypraté vlasy. Povedala som ,že chcem na to niečo svetlé ,že chcem popolavé vlasy a oni ,že to nepôjde ,že to môže chytiť na svetlo ryšavú. Ak ty alebo niekto iný pozná niekoho alebo niečo čo/kto mi s tým pomôže budem rada. Ak by bolo nutné pošlem foto. Čo sa týka odborníčok nepoznám nikoho kto by mi s tám pomohol.

nelllla

farbit sa doma na blond je vzdy riziko..farby z drogerky su vacsinou slabe a ak mas svoje vlasy tmave, tak by som do toho vobec nesla..

3percentny peroxid je zjavne malo..chce to nieco silnejsie, ale zverila by som sa do ruk odbornicke..ked nedoverujes tejto, tak si vyhliadni na zaklade recenzii nejaku novu..viem co je to stratit doveru v kadernicku..tiez mi krasnu blond znicila jedna kvazi odbornicka a dodnes nemam farbu zjednotenu a podla svojich predstav..

drzim palce..dosiahnut krasny prirodzeny blond odtien bez zltych, rysavych odleskov, pripadne peroxidovych spalenych vlasov je fakt umenie..

a este jedna rada..nechaj vlasy trosku oddychnut..daj medzi farbeniami aspon 3 tyzdnovu pauzu..lebo si ich znicis