Divate sa ludom do oci alebo oni vam?

Príspevok v téme: Divate sa ludom do oci alebo oni vam?
mam komplex?

Vsimla som si ze ked idem po ulici a oproti mne ide nejaky clovek alebo dvaja a viac ludi tak tesne predomnou sa namna pozru. Stava sa to aj vam ze sa na vas oproti iduci ludia divaju a niektori az tak ze si vas rychlo prezru od noh az k hlave proste ze im oci prebehnu po vasom tele? Je mi to dost neprijemne a vzdy mam pocit ze nevyzeram dobre alebo ze mam pokrcene oblecenie, spinave, alebo som nepekne oblecena. Aj na vas sa ludia pozeraju najme zeny? Preco si ma tak obzeraju? Ved sa snazim chodit pekne a uhladene oblecena. Je to normalne?

lorrines

inak ja to tiež niekedy urobim ako wolfman ked vidim ze niekto ma vyslovene prebodava pohladom proste pozera a nejak mi chce asi mimikou niečo naznačit najlepsie je zapozerat sa do oči a neuhnut ani na moment nech uz sa zariadi...
inak ale mozno si az priliš pekna! :D zeny na teba pozeraju s odporom...zavist :D a muzi tak normalne možno so zaujmom :D nikdy nevies :) neuhybaj pohladom, prezradza to niečo o sebavedomi :

wolfwoman

Moja jednoduché... Ak niekto čumí, pozri sa mu priamo do očí a neuhni pohľadom. A potom je to na tebe, buď sa usmej, alebo zdvihni jedno obočie, dáš tým krásne najavo pobavenie a dotyčného zahanbíš a privedieš do rozpakov. Funguje to :) Ja sa takto bavím už dosť dlho :)

mam komplex?

Lenze niektore zeny na mna pozeraju doslova s odporom, s takym hnusom si ma prezru. Aj niektori muzi najma starsi pritom nechodim velmi odhalena zeby som mala velky vystrih, kratke sukne. Ale trosku ste ma upokojili, myslela som ze len na mna tak zazeraju. Mozno je to tym ze som velmi stihla. Neviem :(

Maoam

a pri rozhovore udrziavam vzdy ocny kontakt, takisto to oblubujem u protistrany, takisto ked je clovek schopny udrzat ocny kontakt dlhsie a hned neuhne

Maoam

jasne, stava sa mi to skoro vkuse a aj ja sa rada pozriem na inych ludi a aj na zeny, ak su niecim zaujimave, pekne oblecene, atraktivne :-) a to same pri muzoch

mchnxeisujhg

Si len trocha paranoidna nic viac, ved nato mame oci aby sme sa pozerali, ja sa bezne pozeram ludom do oci a obzeram si ich, je to normalne.

kvacka

Ja mám presne ten istý problém je mi to trápne a preto ak ide niekto okolo, tak sa snažím pozerať úplne niekde inde a nie na dotyčného/nú.

aaba

Ja som zena a tiez velakrat doslova cumím na ine zeny,aj sa za nimi obzriem :) Robim to vtedy,ak ma nejaka zaujme,zda sa mi pekna,tak si ju obzeram,alebo ak je na niekom nieco zvlastne,co bije do oci.Pises,ze sa snazis chodit upravena,pekne oblecena,tak asi prave preto si ta ludia obzeraju,tak bud rada a necit sa z toho neprijemne :) Ja mam opacny problem,vacsinou ked idem po ulici nikto na mna moc nepozera,nevsima si ma.Citim sa potom skareda,nezaujimava,taka seda myska,ktoru si nik nevsimne.Ale niekedy,ked sa mi podari pekne upravit a obliect tiez sa mi stava,ze zeny,aj muzi na mna pozeraju a obzeraju si ma.Vtedy mam super pocit,lebo citim,ze sa im pacim,preto na mna zizaju :)

woo

Asi sa zaujimavo obliekas. Keby si bola nudna tak si ta nevsimaju. Keby ta takto okukavali muzi, tak si pekna. V tom pripade zeny zazeraju.