Samovražda

Príspevok v téme: Samovražda
bubblinka

ahojte, chcem počuť Vás nazor na moju situaciu lebo som uz bezradna :( sme s manzelo zobraty skoro dva roky ale mame krizu. Chcem sa s nim rozviest lebo vidim ze to uz dalej nema zmysel mam 23 rokov a nechcem sa nechatniekym maniplovat. Ked som mu povedala ze by sme mali asi nas vztah ukoncit zacal mi hovorit ze nema uz preco zit a ze sa chce zabit :( co mam teraz robit som uplne bezradna..bojim sa
.... uz sme skusali aj manzelsku poradnu ale nepomohlo to k nicomu

pejdjd

Podla mna by malo stacit pockat. Mas nezreleho chalana. Musis pockat kym sa proste pohra, a prestane ho to bavit. Potom zacne mysliet aj na zabezpecenie, neskor nad rodinou... Sorry, vzala si si este len decko:P

To su jedine dovody, pre ktore ti vadi? Zas az tak nenormalne mi to nevyzera. Ale tak neviem no.

bubblinka

chyba je urcite na oboch stranach :) :) kazdy sme predsa nejaky :P a nie boli sme spolu 5rokov :) a prepac ale ja si zakladat rodinu urcite nechcem kym nebude medzi nami vsetko v pohode ak sa to este da :) a do prace pojdem teraz po skole ale druheho do nej fakt nemozem donutit ani chodit tam za neho ;)

Kate95

Ahoj, ako dlho ste boli spolu pred svadbou? Rok? Okolo tretieho roku vzťahu totiž spravidla príde prvá väčšia kríza.
Viem, že moj názor je asi na dnešnú spoločnosť príliš konzervatívny, ale keď som si už niekoho zobrala, tak neviem, čo by sa muselo stať, aby som sa rozchádzala. Veď predsa dvaja normálni ľuďia nemusia byť ani manželia na to, aby si vedeli jeden druhého vážiť a normálne spolu "vydržať".
A asi to znie dosť blbo, ale chápem, že Ťa stráži, aby si o ňom nehovorila nič zlé...pozri, si tu a prvé čo urobíš je, že na neho "žaluješ" a tým si svoje vlastné mienenie o ňom ešte zhoršuješ...
To, že Ti povedal, že sa zabije može byť manipulácia, ale rovnako to može byť aj náznak toho, že mu na vašom vzťahu predsa len záleží... Neviem, čo konštruktívne by som poradila, iba sa porozprávať... Ale to očividne nefunguje a nie som si istá na čiej strane je chyba (alebo na oboch stranách nejaká nešťastná malá chybička?). Všetko sa dá vyriešiť kompromisom, okrem hodnot a svetonázorov. Ak ste si v týchto veciach podobní, tak sa všetko dá krásne vykomunikovať.
A ešte si neodpustím subjektívny dodatok, že ja by som teda fest makala a snažila sa zarobiť, aby som si mohla založiť rodinku čo najskor :-)

Timea30

Typicke psychicke vydieranie. Robime to aj my zeny, aj muzi. Je to vsak chore. Spravit to nespravi, ked takto o tom hovori. Ak si uz vsetky mozne cesticky vyskusala, vyuzila, aby ste dali vztah dokopy, nie je dovod ostavat v takom vztahu podla mna.

bubblinka

tak aby som to uviedla na pravu mieru ano mozno som videla aky je uz pred svadbou, spravila som chybu bola som zamilovana ale to ze som si ho vzala uz nezmenim tak neviem naco sa sa budem zbytocne trapit otazkami naco ste sa brali... no a takto moj manzel skoncil skolu pred rokom od vtedy nechce ist do roboty lebo mu ziadna nie je dobra stale len hra na pc nejake blbe hry :/ ja som sa tiez zmenila uvedomila som si ze nechcem robit sluzku niekomu cely zivot hold moja chyba ze som bola zaslepena a vzala si ho.. ja sa staram o celu domacnost plus chodim do skoly takze asi tak to u nas hodi.. na vianoce som mu povedala ze to chcem zmenit aby sme si nasli nieco spolocne ano pristupil na to ale na mesiac ani nie a zas to bolo o tom istom :( nemozem chodit navstevovat sestry, mamu pretoze mi to zakazuje.. uz dokonca ked s niekym volam tak musi byt pri mne aby som o nom nic zle nehovorila..tak neviem ci je toto normalny pristup ale asi nie... a k tej poradni neboli sme tam raz ale viackrat a tam mi dost pomohli uvedomit si ze aj ja som len clovek a nemozem stale skakat ako niekto piska.. plus mi stale vycita aku mam rodinu ale ano mam otca alkoholika ale za to ja predsa nemozem a on to vedel aj ked si ma bral.. takze asi tolko co chcem k tomu povedat a myslim ze ked niekto takeho cloveka nezazil moze tazko radit a komentovat co som este mala spravit pretoze mu nic nie je dobre..

joro

Sa počuvate ten chlap je chorý a mal by sa lečiť prečo sa má ona prispôsobiť kde žijete v 16 storočí, teraz je to manipulant čo bude zajtra a Vy keď Ste boli zamilovane aj Ste rozmyšlali mali sme doma takého zaťa chvalabohu sa s ním dcéra rozišla

altdelette

bubblinka - a čo si urobila Ty pre zlepšienie situácie? Prečo čakáš na partnera? A po dvoch rokoch manželstva, s ním nevieš vydržať? načo ste sa brali? prepáč, ale skús začať zmenami od seba, nestačí, že si ho vzala do poradne raz, evidentne to nestačilo, skúste to znova. Musíte chcieť napraviť situáciu obaja, nie len jeden z Vás. Lenže to iba za predpokladu zrelosti oboch strán.

bubblinka

asi aj vedela len som to nechcela vidiet ... ja som zneuzila chlapa?? on o tom uz dlho vedel a nerobil nic na zlepsenie

rozmýšľam

Nejako neviem pochopiť, prečo dneska tak vzťahy rýchlo končia, aj keď aj tie dva roky sú v dnešnej dobe už nadpriemer, naši sa rozviedli po vyše 30 rokoch manželstva, sa správali k sebe ku koncu, ako najväčší nepriatelia, na začiatku všetko super, na konci ako keby sa človek s tým druhým ani nepoznal.