Sexualny problem

Príspevok v téme: Sexualny problem
Foxinka1010

Ahojte. Ako poznam toto forum, polovica ludi ma tu vysmeje, ale opisem vam aj tak moj problem. Viem, ze na svete su aj dolezitejsie veci, ale ja momentalne riesim toto....Chodim s priatelom 4 roky. Isla som do vztahu ako panna, ale milovanie som si od zaciatku uzivala. Priatela velmi bavi do dnes ked mi to robi ustami, takze som sa prirodzene i ja rozhodla, ze sa pri nom naucim mu robit oral (dovtedy som to nikdy nerobila). Sla som do toho tak, ze som si to naozaj uzivala, isla som na to pocitovo a velmi ma to bavilo. Priatel sa vsak pri mojom prvom pokuse nie a nie urobit. Cudoval sa tomu, vraj jeho byvalej to islo velmi dobre (lenze ta zenska uz mala v ustach niekolko vtakov). A tato veta ma vtedy strasne ranila. Odvtedy pri tom nemyslim na nic ine len na to, aka bola ona bohyna a aka som ja neschopna. Za 4 roky som ho dokopy urobila asi 5 krat. Priatel je ohladuplny a navrhol, ze sa to budeme spolu ucit, nikdy mi to nemal za zle, vzdy ma povzbudzoval...ale ako nahle k tomu prislo, iba lezal a nevedel ma nijak usmernit, prosto len povedal \"skusaj viacero veci\". Snazim sa najviac ako viem, ale nejde to. Jemu stoji, ale nie a nie sa urobit. Pri sexe absolutne ziaden problem nie je, tam si praveze dava pozor, aby nebol prilis skoro. Casto to skusam, ale prosto neviem ho urobit. Kazdy oral konci mojim placom a jeho dohovaranim, ze raz mi to urcite pojde. On to ani odo mna nevyzaduje, vzdy som iniciatorom ja. Ale vzdy to konci rovnako - nijako. Okrem tych 5 razov, kedy sa spravil...
Viem ze mi tu neporadite, ako sa mam naucit robit oral, ale neriesili ste niekedy nieco podobne?

tuturuuuu

aaa ešte k tomu usmerneniu. Tiež sme sa dohodli, že keď k tomu príde, tak ma usmerní. Ale kdeže... on mi proste nevedel popísať, ako to mám robiť. Proste chlapi :D

tuturuuuu

Aj ja to podla mojho neviem (a to sa predošlí nesťažovali, len chválili bez toho, aby som chcela vedieť ich názor). A tiež mi vychválil bývalku... No a vysvetlil mi to tak, že ked už raz chlap zažije niečo lepšie, tak už to bude chcieť iba tak. Najprv ma to sralo, ale potom som sa na to vykašlala. Zapojila som ruky, jazykom som zašla aj na iné nezvyčajné miesta a urobil sa vždy. A ešteže ako ! ;)

Lullu9

Foxinka1010 no ak môžem poviem Ti moju skúsenosť. Ja moc orál nemusím, teda nemám rada, keď ho robí partner mne, lebo sa neviem uvoľniť, mám pocit, že sa musím sústrediť na seba a orgazmus a to ma nebaví, ja potrebujem obojstrannú vášeň. Tak sme to vyriešili 69-tkou. A vtedy sa viem odviazať ( a aj partner ;-) )Skús to, možno je to cesta, lebo keď on bude vidieť ako sa Ti to páči, určite to nabudí jeho vzrušenie a bude rýchlejšie.
To čo povedal o bývalej, no to by som mu asi nechala vyžrať, pretože odtiaľ potiaľ, úcta a rešpekt musí byť, ale to zas je o komunikácii.
Ale hlavu si s tým nelám, ak to klape v ostatnom, na tomto predsa svet nestojí.

dickman

no zrazu ake ste hrde vsetky, ale ked vam drahy kupi kabelu vo fancy obchode v terariu tak by ste vylizali aj byciu rit, hlavne ze vaginy si nechavate lizat s velkou oblubou ale ked mate spravit radost frajerovi tak vas ide napinat, mojej babe tiez niekedy suska nechuti ako jahody s cukrom, ale mam ju rad a preto ju potesim, obcas si treba priznat aj pravdu mile zeny a netrepat len do vetra

skarabeuska

Ako, ja suhlasim s mrchou, ze najlepsie by si urobila, keby si ho kopla niekam do guli, lebo take veci sa zene (a uz vobec nie priatelke) nehovoria. Ale chcela si radu, nuz tak som Ti napisala postup :D
Neber to zle :)

stojatavoda

Ja som bola tiez panna ked som to robila prvakrat priatelovi. Mala som 25 a on 28 rokov. Liz mu ho po obvode, cmulaj ale tak aby ta nenapinalo, masiruj jemne rukami, a dohodnite sa ze ked uz bude pred vystrekom ak nechces hltat ejakulat ako ja nech ti ho vytiahne a urobi sa mimo. Ja so svojim som to tak praktizovala. Vzdy pred vystrekom ho vytiahol lebo som to odmietla mat do ust a este prehltnut. To ozaj len baby s povahou .... take robia. Ale tie poznamky si mohol nechat pre seba. Tiez by som sa hrala urazenou aspon mesiac ak by to takto komentoval. Musis vediet svoju hodnotu a nenechat so sebou konat ako so sexualnou otrokynou. Mrcha to napisala surovo ale pravdivo.

druha mrcha

Mrcha suhlasim s tebou. Super napisane :D
Foxinka ja na tvojom mieste mu ho tak zahryznem ze ho chut na oral v momente prejde. To je jeden z tych hovied co im jedna baba urobi oral a oni su z nej hotovi. Vy*er sa mu na oral. Mrcha to dobre napisala. Naco sa tym trapis. Ja by som mu taku je*la ze mi si viac necekol. Robis si starosti z malickosti. Ja svojmu tiez oral nerobim a nikdy nebudem. Nemozem sa zbavit toho blbeho pocitu ze davam do ust nieco z coho on moci. FUUUUUJ. Ved moc je ludsky vylucok plny odpadovych latok a ja to mam lizat ako zmrzlinu. NIKDY!!!!!

Agnes998

Bolo to od neho dobre sproste porovnavat tak takto netaktne s byvalou, tym ta len ponizil a znicil tvoje sebavedomie. Ak chcel rychly a dobry oral, mal ist za prostitutkou a nie si zacinat s pannou. Ak uz chcel teba, mal sa zdrzat primitivnych poznamok a radsej ta nasmetovat. Ja ti poviem len jedno, daj si pozor aby sa tvoje zuby pri orale nedotykali jeho, niektori muzi to nemaju radi a neurobia sa potom. Ale niektorym to vobec nevadi.