nepravideľná antikoncepcia

Príspevok v téme: nepravideľná antikoncepcia
bliženec-máj

Viete odpoveď? Ak mám sex s manželom napr. 1x do týždňa a nechcem brať pravideľnú antikoncepciu, ani nechcem, aby mal kondóm,(s ním to nie je ono a sme verní manželia, aj keď už starší),a vieme,deň a hodinu kedy sa chceme milovať, existuje jednorázová antikoncepcia, dostať ju aj v SK ?

samko r.

xxmataxx prepáč nebol som tu dlhšie. Áno v lekárni to majú cca za 2OO Sk.
Sorosa, skúšaj počas aktu sťahovať panvové dno, lepšie mu ho obopneš, bude to pre neho príjemnejšie.... To kĺzanie mu nebude tak vadiť.

sorosa

Ludkovia prosim vas pouzivam pharmatex ale muz sa mi stazuje ze pri tom nic neciti, ze je to mastne a klze sa. Som z toho smutna lebo HAK nemôzem. Mne celkom toto sedelo. Mate take skusenosti. Hlavne aj muzi mozete pisat svoje pocity

denka.

POCULA SOM O JEDNORAZOVEJ CIPKE,KTORA SA ZASUNIE 15-20 MINUT PRED SULOZOU A MA MAT JEDNODNOVY UCINOK,VIE MI NIEKTO PORADIT KDO UZ S TYM MA SKUSENOSTI??AKO JE BEZPECNA A CI NIE SU VEDLAJSIE UCINKY??DAKUJEM,,

xxmataxx

karinaj, moja znama otehotnela pocas uzivania hak...narodil sa jej zdravy syn...takze to asi nie je take tragicke...neviem presne ake vysetrenia sa tam potom robia, ale ona bola na nejakych vysetreniach, ale vysledky boli ok...:-)

karinaj

chcela by som sa opytat ci by mi niekto vedel povedat co by sa mohlo stat ak som nahodou tehotna a uzivam nadalej antikoncepciu?