prečo sa neozval?

Príspevok v téme: prečo sa neozval?
blanche

písala som si s jedným mužom, je slobodný, raz sme sa aj stretli, stretnutie bolo suuuper, nad moje očakávanie, potom sme si písali naďalej, no je tomu dva týždne čo sa mi neozval . . stalo sa vám také niečo? je pravda, že sme si nepísali pravidelne . .no príde mi to zvláštne, najmä preto, že nemám vo zvyku sa niekomu vnucovať . .

bosorenka

Chlapi sú samostatná otázka premýšľania, nikdy nepochopíme ich myslenie, len sa mu nevtieraj, lebo to pochopí zle, to je také ich obdobie! Ja si píšem s mužom, každý večer celý rok mi písal, potom sme sa stretávali, a furt mi písal, no a zrazu mesiac nič, no a potom sa opäť ozval a odvtedy je to tak, dáva si také prestávky, ale viem že sa vždy ozve, tak si len počkaj!!! Určite sa ozve, a ak nie tak nájde sa iný!!!

blanche

ja osobne si myslím, že srdce, nejaký vnútorný hlas napovie, kto je ťa hodný, a osobne si myslím, že treba zájsť s niekým na drink, porozprávať sa, lebo niekedy nato treba viac času

lucia hruba

Babenky,mozno toto nepatri do tohto fora ale ked mate skusenosti v laske tak ako zisti baba ze ten chalan jej vravi pravdu?urcite mnohe zvas poculi od chalana mas pekne oci,si pekna....,ale vecinou ta chcu dostat.Ale niektory to myslia vazne.ako to zistit?Ja im uz neverim ale nechcem prepast sancu najst toho praveho

somja

Takí sú už chlapi. Do očí tvrdia, ako im na nás záleží, a potom sa neozvú. Sú to jednoducho poriadni klamári. Keby im na niekom záležalo, ozvú sa, zavolajú. Ale až keď niekeho stratia, až vtedy zistia, čo vlastne mali.

kola

noo,mne sa neozval tiež,najprv mal záujem a potom sa dva týždne,ozvala som sa ja,čo myslíte,čo sa stalo? chlapček bol taký šikovný,že medzitým stihol bozkávať inú,aj sa mi priznal,zistila som,že mal viac takýchto rozrobených,čo dodať,kašli na neho,hovorí sa,že už v prvej minúte tušíme,či nám je niekto sympatický a či je možné ho milovať,ak to nie je vzájomné,tak si vtedy nevolajú a nepíšu,ak po niekom túžim,chcem ho čo najskôr vidieťa, počuť,čítať,spôsobov je veľa

kelso 5

No ja som sa neozval presne po prvom rande(tiez bolo super)asi 1 mesiac.Bola to chyba no teraz sa lubime a smejeme sa z toho obaja.Mozno ma vela prace alebo si tiez mysli to co ty.Kto spavi prvy krok tak vyhra vsetko alebo nic.

lola3

ale ved vieme jaki su chlapi a celkovo aj zeny...proste ked nepoznas cloveka dlhsie nehodno mu verit...ten "tvoj" to napisal dalsim trom ...

blanche

no . . ja neviem, ked niekto napíše, myslím na teba, chýbaš mi, posielam ti pusu . . a tak...záujem som evidentne cítila . .

Maria22

ahoj blanche.je to ťažké takto poradiť,lebo neviem,aký ste asi mali medzi sebou vzťah,bolo to také kamarátske alebo išlo o niečo viac?myslím tým napr. z jeho strany,či ti to dával aj najavo,že si preňho viac a tak. Ale ak ťa má naozaj rád,tak sa určite ozve.