Tlaky srdca

Príspevok v téme: Tlaky srdca
Nestor777

Neviem či sa toto téma tu už riešilo ale prosím o pomoc. Mám taký problém ktorý som nenašiel ako na internete tak mi to zatial nevysvetlil ani kardiológ. Niekedy z ničoho nič ( ale zvačša v zimnom obdobý) mi pri prebití srdca nastane taký dusivý pocit. Také bolestivé prebitie ako keby nejaky tlak v srdci v momente ako prebije. Už tým trpím dlho a zatial mi to neurobilo problémy ale je to dosť nepríjemne. Pred 2 rokmy mi povedali že to je typ extrasystolov no teraz mi na EKG a sone povedali že nemám ani extrasystoli, ani šelest, ani žiadny iný problém. Jediné čo som sa nové dozvedel bolo to, že som mal dierku medzi predsieňami ale podla okuliarnatej kardiologičké a po 15 nie moc istom pokuse mi to dokázať som uveril že sa to aj zrástlo ale aj tak neviem čo mi tie problémy robí. Za pomoc a rady ďakujem

RNG

Mozno mas prilis zrazanlivu krv, co ti pokryva seny ciev fibrinami a tak zhorsuje priestup kyslika do okoliteho tjaniva tj aj do srdcoveho tkaniva z koronalnych/vencovych ciev.Na to su dobr fibrinolyticke enzymi, ktore krv bezpecne zriedia a rozbiju krvner zrazeniny, cio uz fibriny alebo tromby. Su to nattokinaza, serrapaptaza a lumbrokinaza. Davky si musis nastavit tak, aby sa ti zlepsila/znizila dostatocne koagulacia/zrazanlivost.
Mozno mas kornatenie/vapenatenie chlopni, na to je treba brat vacsie davky vitaminu D(az 5000 IU) a vitaminu K-2(200 mikrogramov) a to ti presunie postupne kalcifikaty z makkeho tkaniva do kosti, kam patria.
Na nepravidelne bitie srdca pomaha brat magnezioi/horcik, a tiez rozne zdroje vitaminu B-4 (adenine) ktoreho telo ma vyrabat dost, ale zrejme nie u kazdeho Su to napr NADH alebo priamo ATP.
Na podporu vyroby energie, kde srdce jej potrebuje extra vela je treba brat pre tych co to potrebuju doplnok PQQ na posilnenie mitochondrii a coenzym CoQ-10, vo forme ubiquinol(200 mg)

Severka

skús iného kardiológa a povedz mu všetky svoje zdravotné problémy musí nájsť nejaký problém. So srdcom nie sú žarty.