Vaginálny zápal

vitavi

tento typ problémov v ženskom reprodukčnom systéme má dve hlavné príčiny.
Prvou sú potraviny, ktoré spôsobujú hrudkovanie krvi - husté tuky pôvodom zo živočíšnej potravy /okrem rýb/. Havne sú to syry, vajcia, tučné údené a slané mäso a umele pozmenené "rastlinné" tuky priemyselne stužované.
Druhou príčinou je zhoršenie prostredia spôsobené sladkosťami a kyselinotvornými jedlami.
Jednoduché cukry odoberajú z tela minerály, vitamíny a prekyseľujú, čím vytvoria prostredie vhodné na vznik zápalu a činnosť patogénnych mikroorganizmov.
K prekyseleniu prispieva značne i mäso. Kyseliny viažu minerály a spôsobujú vznik tvrdých usadenín - základ predrakovinných útvarov.

RNG

odpverdam, volno predajne potravinove doplnky schvaluju lekari na volny trh, lebo su neskodne. Nikto tu nediskutuje o ich ucinnosti alebo neucinnosti. Proste medicky monopol ich sice dovoli predavat, ale nedovoli o nich tvrdit, ze su ucinne alebo dokonca ze su to prirodne lieciva.
Zato vyse 15 000 lekarov v USA ich predpisuje miesto tych "ucinnych chemickych schvalenych liekov" a zrejme na to maju svoje dovody. Lebo na to treba poriadnu odvahu, aby si vzdoroval monopolu. Ale vyborne vysledky pri lieceni im davaju dovod na pouzivanie tychto prostriedkov.
Samozrejme treba ist k lekarom, lebo maju k dispozicii prestroje na vysetrovanie, laboratoria a podobne, ale to neznamena, ze musi clovek volit len chemicke patentovane lieky.
Lebo dnes na prakticky kazdu diagnozu najdes aj ucinne potravinove doplnky, niektore dokonca ucinnejsie, ako schvalene lieky.

odpovedam

jezismaria, krvne zrazeniny. utekaj ku gynekologovi, potrebujes diagnozu. Ziadne volnopredajne lieky nie su silne, inak by neboli volnopredajne, ze? Kazdy zapal je pri liecbe citlivy na inu ucinnu latku. To volnopredajne doplnky nezohladnuju. Takze utekaj na stery. My nie sme lekari, liecbu ti moze dat len a len lekar.

ajkapajka222

Vies co, tam treba vediet pricinu toho problemu, aby sa urcila spravna liecba. Ja som bola teraz na jednom vysetreni v ramci kampane ohladom prevencie zdravia,stalo ma to iba 5€ a pozreli mi cely organizmus. Robia celostnu medicinu. Skus si precitat na www.zdraviepodkontrolou.sk,tam je nieco popisane o ich praci a kampani.Mozes sa tam aj objednat.