Ako poslať balík diskrétne?

Príspevok v téme: Ako poslať balík diskrétne?
MinnieMae

Dobrý deň!
Prišla som si sem pýtať radu, lebo som už úplne, ale úúúplne zúfalá! Zrejme bude táto téma trocha (eh, trocha viac) od veci, vopred sa ospravedlňujem...
Potrebovala by som poradiť, ako sa dá poslať balík doporučene čo možno najdiskrétnejším spôsobom, teda aby sa neprezradila moja totožnosť... Ako najlepší nápad mi pripadalo zriadenie POBoxu, lenže som to bola vybavovať 4x a nevybavila som vôbec nič (tetuš na pošte mala neustále nejaký problém, nevedela odpovedať na moje otázky, neustále ma odkazovala na inú svoju kolegyňu, ktorá tam vždy ako na potvoru práve nebola... A nakoniec tetuš vyrukovala s tým, že pre mňa na pošte nemajú voľný box.) Vedeli by ste mi poradiť? Ešte mi napadlo poslať balík kuriérom, lenže vôbec neviem, ako to v týchto kuriérskych službách chodí a či by to pre mňa bolo "dostatočne diskrétne", chápeme sa :D Vopred ďakujem za rady! :)

0vecka

inaq nevim co to tu riesite... dopyt/ponuka a ani jeden nerobi nic zleho... chlapik by mal ist za psychologom sexuologom ale typujem ze take nieco sa neda nejako efektivne liecit...

kebyze odomna kupy niekto pouzite spodare tak nemam problem poslem normalne na dobierku :-P akurat pri prvom transferi by som xcel asi penaze dopredu aby som vedel ze to dotycny mysli vazne

wreck

godofwar, ale ba este kieho. ja predsa vylucne pouzivam odbornu a ustalenu terminologiu, aby prispevky boli jasne a vystizne. ;-)

godofwar

zaujimave ako sa ludia usilovne zaujimaju o uplne neskodne veci cudzich ludi ktore sa ich nijak netykaju, ale ked sa maju zaujimat o nieco vazne priamo zo svojho okolia tak sa radsej budu tvarit ze nic nevidia, ako napriklad ked maju niekomu pomoct v nudzi, ked v ich blizkosti niekto niekoho fyzicky napadne, alebo ked niekto odpadne na ulici a potrebuje prvu pomoc... vtedy su vsetci hluchi a slepi, ale pokial ide o taketo nepodstatne somariny ktore sa ich nijak netykaju a ktore nikomu nesposobuju ziadnu ujmu tak su uz zrazu vsetci super zainteresovani hrdinovia odhodlani zachranit svet, uz sa mozu doma pri PC alebo v krcme spokojne a spravodlivo rozhorcovat; hlavne ze za nic nemaju ziadnu zodpovednost a nemusia pri tom vyvinut ziadne usilie, len pohodlne sirit negativitu a skryvat sa za nejake fiktivne moralne principy, ktore pravdepodobne ani sami nedodrziavaju.
ked uz tak, skor sa cudujem tym chlapom co to kupuju ze su taki odvazni a veria ze to pradlo pochadza naozaj od zeny :D

wreck

kde je dopyt, tam je ponuka. dokonca su zeny, ktore to vzrusuje a je to uuuplne v poriadku. nikto neprichadza k ujme, jedna strana ma uspokojene svoje tuzby a druha za to ma malu kompenzaciu. transakcia sa odohrava len medzi nimi, po vzajomnej dohode a suhlase. tak sa spamatajte, vy dvaja, a nevyskakujte tu.

existuje varianta, kedy sa zena so zaujemcom dokonca aj stretne a nohavicky si stiahne az pred nim a odovzda mu ich. je to zvacsa bezpecne. tito jednotlivci uprednostnuju prave ten objekt pred zenou samotnou, takze zena je pocas transakcie relativne v bezpeci.

existuje plno zavrhnutiahodnych praktik, ku ktorym sa uchylia len skutocne suky, napr. gloryhole alebo rovno dogging, tam by som pochopil ten ohen a siru. posielanie nohaviciek postou je proti tomu detska zabavka. takze sa vazne spamatajte, vy dvaja. ;-)

Prezyvka55

danyy sak to kupi predtym ne, co ja viem za 5euro a preda za 20.
Podla mna robi mensiu skodu ako ludia co predavaju cigarety a alkohol.

danyy

Aj mne sa vidí tvoj umýsel dosť hlúpy. Koľko máš rokov?
Keby si posielala nohavice alebo tričko ale spodné prádlo a ešte použité? Ak si seba predstavím, že idem na poštu s balíkom, v ktorom nesiem svoje prádlo a idem ho poslať nejakému debilovi čo si ho bude nad ním honiť, tak mi je samej zo seba na grc. Si divná ako aj tie študentky a nehovoriac už o matkách na materskej.
Ak by si ho šla poslať svojemu frajerovi, ale cudzí chlap?
A MinnieMae to musíš mať veľkú zásobu toho prádla nie? :DDD

tralalal

"draha" Minnie mne sa taketo zeny ako ty hnusia svojim spravanim ze nemaju nijjake zabrany a pristupia na hocico len aby zarobili prachy. A co ze sme v 21 storoci to sa teraz akoze mame vsetci spravat bez akychkolvek moralnych zabran. Zo vsetkeho upustit lebo zijeme v 21 storoci a nie v stredoveku. Cize podla teba keby vsetci behali holi po meste a rodzavali by si to na travnikoch medzi sebou tak je to normalne a pripustne lebo sme v 21 storoci? Nepisal som o to ze nemasturbovat citaj lepsie. Mne je jedno ako a s cim kto masturbuje ale pisal som ci nemas debilny pocit zo seba ze posielas uplne cudziemu muzovi svoje pradlo poouzite a podporujes jeho fetisizmus. To som pisal. Ak by toto robila moja frajerka tak v tom momente by som jej jednu vylepil a skoncili sme. Ak by si bola moja dcera tak by si dostala riadnu po papuli dievca.
Nezahovaraj moj nazor na teba tym ze som konzervativny krestan co zakazuje masturbaciu. Tu ide o to co sa hodlas urobit. Ja niesom bigotne veriaci krestan. Si myslis ze neveriaci nemoze mat moralne zasady a nazory?

Prezyvka55

:D ved ja by som povedal ze tento biznis robia chlapi co tvrdia ze su zeny aby zarobili .. .netvrdim ze to je furt tak ale urcite