Dostala som mykózu a priateľ ma obvinil z nevery

Agnes998

Ty len bud rada ze si sa zbavila takeho debila, ktory ani nevie zakladne veci o chorobach. A mozno to na teba preniesol aj on, co ty vies, u muzov je to casto bezpriznakove ale partnerky nakazia. Ak by si s tym mala este problemy, ber kazdy den probiotika, zrejme to budes musiet brat dlhodobo, ale pomaha to. Plus chod ku gynekologovi nech ti nieco predpise. Pokial sa toho nezbavis, nemaj sex. A potom si najdi niekoho normalneho.

awjt

vyborny priatel :-D oslav to v najblizsom bare, ze uz nim nie je, pretoze ta sam podvadzal a tym obvinenim od seba odvadza pozornost

piraňa

Frajer ta asi sam podvadza lebo takto je ak niekto niekoho z niecoho obvinuje sam to robi. Nech si nastuduje nieco o mykoze hlupak.

anonymka123

Neviem..mozno je to tak, mozno nie...obvinuje ma s vela veci uz predtym..no toto by ma v zivote nenapadlo ze by ma obvinil ze som s niekym inym spala ked mam mykozu :(

odpovedam

nuz, anonymka. mam pocit, ze toto bolo o inom. Nepoznam vas, ale neviem sa zbavit pocitu, ze si mu nadhodila tvojou mykozou na smec. akoby hladal zamienku na rozchod a aby on nebol ten zly, tvoja mykoza sa hodila ako dovod. Casto ten, kto podvadza paradoxne upodozrieva z nevery svojho partnera. Mozem sa mylit.

Ale to sa ta len tak lahko vzda? Vobec nehlada info, co mykozu sposobuje? Nenapadlo mu, ze ju moze v skutocnosti prenasat on na teba, kedze zenske zdravie je na pH citlive a muzske nie? On ti nedoveruje?

Urcite si smutna a trapis sa, ale stoji ti takyto chlap za to? Niektore zeny maju bohuzial geneticku dispoziciu na mykozy a budu sa opakovane vracat. A ked je to u teba opakovane, tak ta mal gynekolog poslat na imunologiu. Pytaj si vymenny listok.

Dadula56

"Priatela" neries, to si pogratuluj, ze si sa ho zbavila. A ak su mykozy chronicke treba dodrizavat, co ti tu uz napisali, plus by som ti radila ist na imunologiu, cielene s tymto, ze mas rekurentne mykozy a nic ti nezaberie na dlho. Mozes mat poruchu imunity.

winki

Maoam ti radí dobre a čo sa týka tvojho "priateľa" na toho sa z vysoka vykašli, keď dokáže tieto veci obrátiť proti tebe.