Pluzgier na predkozke

Príspevok v téme: Pluzgier na predkozke
Nikolaus

Caute,
vcera som to asi trochu prehnal s onanovaním. Rano pri močení som si zbadal na predkozke hned pod zaludom pluzgier..teda, vyzerá to ako pluzgier, je to také svetlé ako ked sa prvykrat vypáli bradavica a potom vam to "navrie"......mam to len na jednej strane.
Treba podotknut, ze nedavno som si liecil ekzem a kožná na kontrole povedala, ze je to uz OK ale som jej povedal ze je to stale take bordovejsie, ona ze to su prasknute žilky.
Takze si myslim, ze dôsledkom dlhej ručnej práce sa mi asi zaniesla nejaka ranka a zapalila sa.
Ked mi to neodpuchne, tak v pondelok idem na kožné.
Snad to nie je nic važnejsie.
Mal niekto podobnu skusenost/problem?

Nikolaus

agnes998
ja som predtym nikdy antibiotika neuzival (alebo uzival ale muselo to by veeelmi daavno a aj ked, tak ziadne plesne sa nevyskytli)...takze som mohol byt informovany o tom, ze treba pritom brat aj probiotika...ale pocul som ze nie zarovne s nimi..ale hned po skonceni ich uzivania.

Bojim sa sexovat, ci sa mi to potom neobnoví, ci nenakazim partnerku..a vôbec, je to také blbé:/

Agnes998

Ked beries antibiotika, ber aj probiotika, pomozu zabranit vzniku plesni. Nemyslim, ze po sexe budes mat nejake problemy, to s tym nesuvisi.

Nikolaus

Caute znova:)
takze je to uz z väcsej casti odpuchnuté ale este to nie je 100%tné......a nebol to ekzem ale pliesen, neviem ci sa da povedat ze to je to isté..hmmm (a pre moju obhajobu aby to nevyznelo ze som ako humusak, tak mi to na predkozke vyšlo po uzivani antibiotík na zapal dutin).

To budem mat taketo problemy aj po sexe? začervenanie mi az tak nevadí, ale aby mi to opuchovalo..?:(