4 ročný vzťah a namotávka

Príspevok v téme: 4 ročný vzťah a namotávka
mackani

Ahojte, cca pred 3 mesiacmi som spoznala jedneho chalana. Začali sme si písať, išli sme von, uplne všetko v pohode a rozumieme si velmi dobre. Povedal mi len svoje meno, nechcel mi dať ani FB ani priezvisko, tak som si hovorila, že možno je taký tajomný. Lenže mne to nedalo a hladala som ho na FB až som ho našla a pozrime sa! On tam vycapený s frajerkou, ktorú má 4 roky!!! Mňa namotáva, chodíme von, bozkávame sa čo on má zatial frajerku. Povedala som mu to, on že mi to vysvetlí. Tak som mu dala "poslednú" šancu, išli sme von a rozprával,vysvetloval. Pochopila som, že im to už poslednú dobu neklape a že čaká na správnu chvílu kým jej dá koniec. Najprv, že OK ale to už je naposledy čo sme sa stretli, lenže ja som sa velmi namotala a mám ho velmi rada. Tak doteraz si každý deň píšeme,chodíme von...Lenže ja už to dalej nemienim znášať, čo som ja? Aby mal on 2 naraz? No nie nie nie, lenže ja už ho mám až príliš rada , velmi...Povedala som si,že mu dám cca 2 týždne, ale nepoviem mu to. Ked sa nerozíde s ňou, tak zatnem zuby,päste a skončím to ja. Som silná osoba a takto sa nenechám ponižovať. Aký máte názor na to vy? Dakujem za prečítanie a vaše názory :)

keysha777

Je snou 4 roky..aj ked sa snou rozíde nezabudne nanu za taky kratky čas ,bude stebou ochvilu ho omrzis aj ty a vrati sa naspet k nej.. chapem ze si sa zamilovala ale urobis lepsie ked ho nechas tak a najdes si niekoho kto je slobodny...alebo sa ti bude lubit ze bude stebou a bude mysliet nanu? alebo bude stebou a stale bude chodit za nou? ver tomu nenechaj sa tak lahko zmanipulovat..

soffa

ten tvoj "objav" je pekny sviniar,ktoreho zacala nudit frajerka tak hlada inde niejaku inu zabavku.nema charakter,zatial si ta testuje,ci prejdes testom.naco ti je taky chlap,nerozumiem,bavi sa s vami oboma a vy obidve mate privrete oci;-)

majusik

určite na nič nečakaj nedavaj mu šancu ťa namotavať dalej,všetko su to len prazdne slova, rečičky.. lebo to bude len horšie a horšie ver mi, a keby osud fakt chcel tak sa stretnete za normalnych okolností, a dalšia vec keby ťa faktiš vážne chcel a lubil tak urobi všetko preto aby bol len a len s tebou.., a radšej sa zameraj na nejake ine veci, alebo ludí, a možno stretneš fakt normalneho a otvoria sa ti oči, vieš jak sa vraví, klin sa klinom vybíja

Agnes998

Klamal a stale klame svoju priatelku, klamal aj teba a keby si mu na to neprisla, klame ta doteraz. Naozaj nadherny zaciatok vztahu. Teda pardon, mileneckej afery. A ty mu po tom vsetkom este veris to, co ti rozprava o svojej priatelke? Keby bola naozaj taka hrozna, tak by s nou davno nebol! Ale jemu vyhovujete obe, zasulozi si tu aj tam, co by na tom menil, bol by sprosty keby sa jednej z vas vzdal. A este kamosom na pive sa moze chvalit, ako ho dve kocky neskutocne miluju a ako ich obe sulozi. Vela stastia.

mackani

Mám 18, on má 22. Takže som ešte mladučká.

Ja viem Fleur-de-lis, vždy som používala hlavu, vždy! Ale akurát takýto idiot ma zaskočí a neviem čo dalej. Akurát tak z kaluže do blata.

Rozhodla som sa, urobím to cez víkend. Určite áno, radikálne rozhodnutie...Potom Vám sem napíšem, že ako to dopadlo. Či ma zas namotal naspäť a oblafol ma ako hlúpu husu, alebo som dostala rozum! Dúfam, že rozum zvíťazí.

Fleur-de-lis

mackani, buď si ešte veľmi mladučká, alebo si tu naozaj niekto robí srandu. To ako keď ho neskôr vo vašom potencionálnom vzťahu okúzli iná baba tak to bude v poriadku, že ťa bude podvádzať?
Nauč sa vážiť si sama seba, veď nie si handra, ktorá so sebou nechá narábať ako druhým vyhovuje.
Viem, že so zaľúbenosťou sa ťažko bojuje, ale prosím ťa, kašli naňho. Nechápem ako si ženy dobrovoľne vyberajú chlapov, o ktorých vedia, že podvádzajú.
City budú po čase nasledovať rozum. Rozhodovanie len na základe citov znamená život raz hore potom dole, kopu problémov a podobne.
Použi hlavičku, budeš neskôr za to vďačná :)

mackani

Ajajaaj ludia do čoho som sa to namočila, však? :/ :) Hmm, viete čo mi povedal, že prečo mi nepovedal, že má priatelku? Lebo som ho okúzlila, velmi ho to ťahalo ísť so mnou von,stále a stále. Kebyže mi to povie na začiatku, je logické, že by som s ním nešla von. Lenže on to musel mať dobre prešpekulované.

Baby, tak kolko mu mám dať ešte čas? Nedokážem to len tak teraz skončiť. :/ Ked si stanovím limit o ktorom budem vediet len ja a dovtedy sa nerozhýbe, budem naozaj neúprosná. Fakt si prečítam tieto vaše rady/zážitky. Vzbúrim sa a bude!!!

ahoJ?

Najhorsie je, ze si sa to dozvedela takto a nepovedal ti to SAM OD SEBA na zaciatku predtym, nez sa s tebou zacal zblizovat - uz aj to hovori o nejakej tej "ucte" k tebe a aj k nemu samotnemu - nevazi si teba, zrejme ani ju a ani sam seba.
Vstupovat do nedoriesenych vztahov je vzdy nevyhodou pre vsetkych zucastnenych - ci uz o tom vedia alebo nie. TO TY SI MAS VYBERAT a nie cakat kym si vyberie on. Ty si si vsak uz vybrala a caka ta trapenie, ak nie dlhodobe, tak zatial teda urcite.

Fleur-de-lis

chlapa čo dokáže podvádzať by som nechcela. Tiež som bola pár krát zaľúbená či namotaná na niekoho, kto nemal najvhodnejšiu povahu na trvalý zodpovedný vzťah. Radšej som si nič nezačala a ono to prebolelo. Radšej nech to bolí na začiatku pár mesiacov ako potom niekoľko rokov...

Ja rozumiem tomu, že jeho vzťah je už možno preňho ukončený, ale pokiaľ sa s ňou nerozišiel tak je to nechutné, že nemá problém bozkávať inú. Aspoň vidíš, ako si váži svoju terajšiu priateľku. Možno si takto celkovo váži ženy.

Neviem, ale ak sa preňho rozhodneš, tak nezabudni, že si si dobrovoľne vybrala niekoho, kto sa nevie postaviť problémom a chová sa ako zbabelé sebecké decko. Toľko môj názor.

kejra

Prosím ťa, ani nad ním nerozmýšlaj, vykašli sa na neho, tvár sa, že si ho nikdy nespoznala...je to obyčajná svina egoistická. Predstav si, že by ste boli spolu a po 4 rokoch, čo ty ešte budeš namotaná, on sa ZNOVU bude stretávať s inou babou, ktorá bude tam kde si ty teraz...kapánek nepríjemné. Takýmto chlapom by bolo treba robiť isté kozmetické úpravy penisu a aj mozgu asi, aby sa spamatali...