Som strašne červený v tvári

Príspevok v téme: Som strašne červený v tvári
jožo98765432

Prosím vás pomôžte mi niekto mám 16 rokov a som stále v tvári červený a neviem čo stym mam robiť ... a ked sa zahambím alebo spoznávam nové dievča vždy očervením ešte viac a som ako paprika červenýý to mi hovoria spolužiaci že som ako paprika a už to nemôžem vydržať ked každy len pozrite nanho aky je červený.... prosím neviete niekto o neakom kréme alebo o niečom čo by mi pomohlo aby som nebol taky červený??

jožo98765432

tak ale mne to nejde si to nevšímať ked sa namna pozrie cela trieda a smeju sa že som červený .....a nemate nazov neakych dobrich mastičiek čo by to aspon trocha zmiernili ?

NiektoCizeJa

Baby ti radia dobre...ked sa nad tym zacnes usmievat, ludi to prejde a ty si zvysis sebavedomie
Jasne, su aj rozne masticky, ktore zmiernuju cervenanie pleti, ale u teba ide skor o cervenanie zo psychologickych dovodov a vtedy ti krem moc nepomoze. Az to zacnes brat ako prirodzenu sucast tvojho zivota a zmieris sa s tym, jednak sa prestanes tak velmi cervenat a ludia si to prestanu tak velmi vsimat...
Ale mozes skusit ako doplnok kremy na citlivu plet..staci zajst do lekarne, alebo v drogerii si vyber od znacky nivea rad na citlivu plet. Mozes pouzivat aj make up, alebo puder, ale to ti len cervenanie zmierni.. ty sa musis najprv dostat do psychickej pohody :) Si jedinecny a si super, tak sa vsetkym reciam len usmievaj!

matka22222

muktivel ma pravdu zasranduj aj ty a hotovo.Aj červenat sa len tak niekto nedokaže :D a uplne presne zdielam nazor na to že načo to niekto komentuje.Proste su to ludia hamblivy a je to ,načo to budem komentovat a dostavat do rozpakov ešte viac ? :) počula som že je to sexi a velmi mile

MultiLevel

Tomu asi snad nikdy nepochopim, preco ludia musia o niekom, kto sa cervena, vykrikovat, ze sa cervena :D Ako naco? Hm..Skus si ich nevsimat a ked nahodou nastane situacia, ze sa zacnes cervenat a niekto to bude musiet komentovat, tak sa skus nad tym zasmiat a spytaj sa, ci zavidia :D Musis si vybudovat trosku viac sebadovery, sebavedomia. A to sa da tym, ze zacnes o sebe premyslat inak ako doteraz. No a co, ze sa cervenas...kazdy sa cervena, len teba dostali ludia a trosku i ty sam do situacie, ze to okolie viac registruje. Nezapodievaj sa tym tolko. Nic to nie je a ked pocvicis svoje sebavedomie, ludia si to prestanu tak strasne vsimat. Nauc sa na tom zasmiat :) Povedz si - cervenam sa? No a coooooo. Uvidis, ze tento pristup ludi okolo teba nebude provokovat k dalsim posmeskom, lebo budu vidiet, ze to s tebou nic nerobi....a casom s tym prestanu :)