Uzkosť a strach

Príspevok v téme: Uzkosť a strach
ahoj000

Ahoj,neviem kde zacat,ale asi zacnem najprv tym ze mam neustale uskosti a stach z nicoho nic,uz nemozem zit.je mi zle ,trpim socialnou fobiou a kompulzivno obsesivnou poruchou a nejem ziadne tabletky,na socialnu fobiu som uzivala cipralex ale visadila som ho ,lebo som si povedala ze chcem normalne zit,ale to bola asi chyba teraz mam viac fobii a je my horsie,je to taky pocit beznadeje ,strachu,zlosti,neda sa to opisat a co je este horsie moj partner my vobec nepomaha este my to stazuje,sa my stale cuduje co som taka a ja mu stale rozpravam ze ma to velmi mrzi ale ja proste nemozem byt ina,viem a uvedomujem si to ..a to je horsie ze ti co trpia tou kompulzivno o.poruchou maju vyzsie IQ a v mojom pripade to je pravda,niekedy proste viem viac a lepsie riesit situacie a akokeby som predvidala a najhorsie je na tom to ze musim robyt to co nechcem..je to strasneee,naozaj neviem ci niekto existuje taky co trpi ako ja ,ale ja uz nevladzem,nemamsa na nikoho obratit aby my pomohol,som ako v zacarovanom kruhu ,ani s ludmi nemozem rozpravat,nemam kamaratov,a este v dnesnej dobe aky su ludia tak my je velmi zlee..keby to naozaj niekto mal tak ako ja tak vie o com hovorim..radsej sediet vo vezeni ako takto mat vezenie vo vlastnom tele..ludia prosim poradte ,pomozte ..neviem co mam robyt,niekedy mam chut to nejak ukoncit to trapenie..:(

Terarium

aj samovrazda je niekedy riesenie. Lepsie nebyt ako sa trapit cely zivot.

Kedze je to evidentne biologickeho povodu tak mas 2 moznosti:
jest tabletky, alebo trpiet

ahoj000

som zo ziliny,keby len ublizil,mam smolu stale vsade kde pridem,ci to je obycajny obchod,predajna,vsade..uz ma to nebavy..

Uzkostliva

Ahoj Ahoj000 nie si vzduch viem ako sa citiš, aj ja som ako vo väzeni nemôžem nikam chodit, len sa nelutuj. Veď sme ti poraduli skus tu psychologicku, alebo homeopatičku. Niekto ti asi niekedy ubližil, uzavrela si sa do seba a nikomu neveriš. Psychologička pride na koreň veci. Nenapisala si odkial si. Dobra a mila je v Galante Mudr.Vojvodinska.Keby som mohla už som tam. Nezufaj, raz sme dole raz hore, taky je život.

Redka na všetkom som bola, nič mi nenašli resp.z každeho 1.stupeň. Myslim, že mi chlamydie a mykoplazmy a rôzne virusi poškodili periferne nervy. Teraz bude mat ta homeopatička neaky novy pristroj a zisti mi, čo tam vlastne mam a čo ma blokuje.

redka

a vysetrenia u obvodaka, neurologa a pod si mala? krvne vysetrenia na rozne parametre - latky ako horcik draslik vapnik a pod, vitamin b12, 3??? take daco ti nerobili? bolo vsetko oka?

Uzkostliva

Ahoj , mne to pripada ako zapal celej nervovej sustavy,čiže možno neurologicke. Neviem, ved nervy su jedny, to len doktory rozdeluju, psychika a fyzika.

Boltonka

no ja som tam bola je to tam v poho to je také volné oddelenie neni uzatvorené .Ono ked sa clovek snaží vtedy zvyknú pomocta venujú sa inak je tam zbytočné chodiť budú kašlať na teba.vygoogli si pinelova nemocnica.podla mna to stojí za to.volá sa primárke potebuješ odporúčanie a sa objednáš na termín...do nemlátom takto nemožeš byť tak treba skúšať veci....

ahoj000

a este nieco som zabudla,ze bojim sa prejavit svoj nazor,lebo vzdy ked nieco poviem tak je zle ,aj ked nevidim na tom nic zle..su aj horsi,ja to fakt nechapem,co proti mne stale mate..ste hrozny..uz fakt nevladzem