Zelený jačmeň a chlorella

RNG

Dio-vita, s tym nesuhlasim, kdeze nase potraviny dnes neobsahuju vsetky potrebne ziviny, kedze sa pestuju na poliach uz starocia starych a vyrabovanych o rozne mineraly. Naviac mame na svete nove zamorenia, rozne patentovane chemikalie, takze musime sa extra odmorovat, na co su tie rozne potravinove doplnky ucinne.
Nakoniec na toto su statisice roznych vyskumov, ktore ale zialbohu lekarska komunita/monopol az na male vynimky neberie vobec do uvahy.

DIO-VITA

zdravím, chlorella a jačmeň nie sú čarovné detoxikanty. Je to kvalitná potravina, tak ako keby sme sa kvalitne stravovali, nepotrebovali by sme doplnky výživy a lekárov určite v menšej miere....

egghead

neviem, či to nie je škoda peňazí... aby ste boli v obraze, ja som si vlani kúpila 2kg spiruliny, ale ani ma nenapadlo vygoogliť si, či naozaj existujú vedecké dôkazy ohľadom ich účinku a detoxu ako takého... ukazuje sa, že ani nie...moja chyba. keď tak, tak možno dať si na čas surovú vegánsku diétu, ale ani tam to nie je vedecky podložené, čo sa detoxu týka... p.s. nesmieme podceňovať placebo efekt
späť k chudnutiu- známi, ktorí sa dali na paleo, chudnú viac ako 5 kg za mesiac. je to samozrejme spojené aj so zmenou životného štýlu, športom. pre mňa by to asi nebolo, určite nemám na to, aby som si kupovala bio mäso. potom je tu tá alternatíva s viac-menej surovým vegánstvom... skrátka, pokiaľ človek vyradí obilniny a väčšinu mliečnych výrobkov, hl. tučné syry a naordinuje si pohyb, nepotrebuje tieto "čarovné" detoxy... no je to ťažšia cesta.

stella236

Ja mám lepšie skúsenosti so zeleným čajom Matcha. Rozdiel je najmä v tom, že je to 100% prírodné, len usušené a zomleté. Pri tabletách je vždy nejaký chémia vo výrobe. S Matcha som schudla cca 5kg za mesiac. Stačia mi 2 šálky denne a trocha pohybu... -odkaz odstránený- Tento pijem, môžem odporučiť :-)

marika71

Ja užívam tree3chlorellu, to je chlorella v spojení s kurkumou a zeleným čajom. Veľmi dobrá a zdravá vec, užívam to ako výživový doplnok k strave, dve tablety denne už asi 3 mesiace a neviem si to vynachváliť. Tým že sa zlepší trávenie, metabolizmus, vylučovanie to zapríčini aj úbytok na váhe. To, že aký veľký je ten úbytok už závisí na organizme :)