maturita zajtra

Príspevok v téme: maturita zajtra
majkas

prosim vas velmi krasne drzte mi zajtra palce. spoluziaci niektori mali dnes a vacsina dostala 4 z jedneho predmetu. ja mam hrozny strach. ja neprejdem. ja nic neviem... treba mi este nejake otazky dobrat a ked nestihnem, sa stavim s vami vsetkymi, co ste tu, ze vytiahnem prave tuto otazku, co nebudem mat tusaka.

zuzana22

Kľud. Upokoj sa, bude to v pohode. Ja som dnes úspešne uknčila VŠ a prežívala som asi podobné stavy ako ty... Hlavu hore, venovala si sa tomu predsa dosť dlhý čas a tak si musíš niečo pamäatať.. Okrem toho, komisia tam nie je od toho, aby tam študentov masovo vyhadzovala.

kačik

majka, v prvom rade SA UPOKOJ....ja so maturovala min. rok, tie so zo slovenciny nevidela polovicu otazok, lebo som sa na to vyflakla a stale si to odkladala ..teraz uz nic nezachranis, nebifli sa, len si to ete raz cele prejdi..vecer chod spat, potrebujes sa najma poriadne vyspat, rano sa pekne oblec, hlavu hore a neboj..ja som ml dnes skusku ustnu a tiez som to dobre nevedela, ale som si vytiahla OK otazku a mam B. a neboj, na maturite radia, dokonaca aj ti prisnejsi profaci..ved oni vas tam nechcu mat este dalsi rok neboj, prejdes :)) drzim palce a potom daj vediet :))))