Dosiahol som vsetko i tak som nešťastný

Príspevok v téme: Dosiahol som vsetko i tak som nešťastný
hobbo

Zdravim, momentalne mam depku a musim sa vykecat lebo sa zblaznim. Je mi 19, za posledny cas som dosiahol vsetko co som chcel, zmaturoval som len nedavno s celkom dobrymi vysledkami, absolvoval som ele. sposobilost, prijali ma vyšku, mam skvelu robotu co mi rovesnici mozu len zavidiet, zarabam dost dobre prachy, dost pracovne cestujem, kupil som si auto atd.... vsetko mam, dari sa mi, len stale som nestastny. Som skor samotar, mam problem ze si s rovesnikmi vobec nerozumiem. Nebavia ma diskoteky vobec, nechodim vobec do krcmi, barov, netravim cas na socialny sietiach, atd.. som iny ako spoluziaci. Vecsinu casu travim v robote, bezne 10-12 hodin denne, cez viken sa zacnem depkovat, nie preto ze by som nemal co robit ale skor zo samoty. Vsetci idu sa zabavat, krcma, chlast diskoteka, JA NIE, nebavy ma to. Radsej chodievam do roboty aj cez vikendy lebo mi doma prepne. s ludmi vo firme si dobre rozumiem, no volnom case sskoro s nikim. ked mam cas po robote obcas chodim na fotbalovy trening aj to tiez vsetko so starsimi a sem tam s kamaratom vybehnem na hory. ako rad sportujem, cetujem, no nemam s kym. Nemam babu, nepoznam holky co by mi za nieco staly, bud su hlupucke alebo skarede alebo zadane, v podste kocku na normalny vtah som ani nemal. Som dost divny, vsetko chcem aby som mal dokonale, precizne. Dnes mi aj tatko nalozil ze co viac este chcem, o vsetko mam postarane (mamma hotel), zarabam vyse nez on, cestujem si a stale sa mi nieco nepaci. iny nemaju spolovice to co ja a su svojim sposobom spokojny a stastny, neviem preco som taky aky som. Ked sedim doma ako teraz sam a nemam co robiť zacnem depkovat, citim sa nahovno, sam, nic nema zmysel,zmeny nalady, smutok. Musel som to jednoducho pustit zo seba, nemam sa kde a komu vykecat, nemam holku nemam sa komu vyplakat. Od pondelku robota, a zas bude vseko ok.
poradte niekto co robite vo volnom case vy?

Súvisiaci obsah

hmmmmm

Ok...dám sem e-mail, na ktorý mi môzes písat: Lilly13612@azet.sk

(ale nie je to môj oficiálny mail..ten sem nedám..ten ti môzem napisat do mailu) :)

inak môze sa mi ozvat hocikto, kto sa nudí a ma chut si popísať :) budem len rada :)

Prezyvka55

Podla mna az tak vela nezarabas ked si este stale v mamma hoteli. Kludne v tej praci este pridaj, ked si zarobis na vlastnu vilu a budes mat akcie v roznych firmach po svete uvidis prijdu aj priatelia aj dievcata, celkovo bude vacsia zabava. To ze mas trosku viac penazi ako slovensky priemer este neznamena ze si "zarobil".

uzneviem

Asi ta rozumiem, ja som presne rovnaky, ale starsi. Nevyhladavas adrenalinove sporty, alebo tak? Mozno mas malo neurotransmiterov (serotonin, dopamin..)..potom tvoj mozog proste neciti odmenu za vykonanu pracu. Nemusis mat rovno depresiu. Skus si o tom nieco pohladat.
Co mozes skusit je proste minut viac z vyplaty na zabavu. Bude ti to luto, ale mozno aj nie. Budes ale pocitovat tu odmenu, ze nemakas len na to aby si mal co do huby.. Najdi si s priatelmi nejaky ulet a uzi si to.

ps: kto nekuka na zadky bud je impotent, teply alebo stary :P

Sejla

Tiež ma po tých rečiach zarazilo jak to zaklincoval tým že pôjde na kupko mrknúť na nejaké pekné riťky :D

konopka

Ides hladat babu na kupko, ked nemas rad tie typy? Smiesne. Tak ked chcem babu co cita, idem do kniznice, babu co chodi na tury, idem do lesa, co rada sportuje, hladam tam kde sa sportuje ...nie ?

hmmmmm

keby si chcel ja by som s tebou kludne pokecala..
som baba, mam 20, tiez budem teraz prvacka na vyske..a vacsinu problemov mame rovnakych (az na tu pracu, ja na nu nemám stastie..no a este to auto, ani to nemam)

hobbo

ako v pohode, vzdy sa najdu pozitivne reakcie aj negativne o tom to tu je

ja som sa neprisiel nicim chvastat, ale hovorit o svojich pocitoch. Dal som si urcite ciele co chcem dosiahnut a vdakabohu sa mi to podarilo ,no necitim sa byt nejako stastny. Ja sa nechvalim pred okolim nicim, lebo nemam ani zatial cim. Ako 3 vyplaty za prazdniny zo mna neurobia prachaca. Nesnazim sa byt stredobodom pozornosti tym ze rozhadujem, machrujem a pod.. Som rad ze volaco si nasetrim, na vyske sa zidu a odbremenim tak rodicov. Pises ze: ludia budu chcet byt tebou... Nechvalim sa pred okolim svojim primom, pomaly nikto nevie co robim, kde atd. To ze mam auto si ludia vsimnu, no na dnesnu dobu je to uz zdap a voboc nevinikam. Zase som nevyhral v tipose euromiliony a svet sa pre mna otocil o 180st.
Zoznamovat tu som sa neprisiel, ani chvalit, len sa vykecnut.
Ked idem k vode samozrejme pokukujem po peknych zadkoch, co mam hladat stare skarede korytnacky?

Tajomnysvet

Vôbec si nemyslím,že by ta tu ľudia mali odcudzovat.Ale podľa.toho co.si tu popísal,je to na dlhuuu debatu a porozumie tí asi.len psycholog..nevravím,že si chorý alebo..tak..len potrebujes hlavne niekoho kto tí vysvetlí čl sa to v tvojom mozgu deje.Q nerob si starosti,je bežné ,že sa niečím trapis.To my všetci.Nikto nemá bezproblémové dni a koniec koncov..vsetko co chceš mať nemôžeš. Takže sa snaz to neriesit.Je to.proste bežné.