Stale chora

Bayyyy

začala by som u vás kočky od jedla ;) ... čo tvorí základ vašeho jedálnička? ... Ja som bola stále chorá, každe dva tyzden zapal hrdla, kasel,horucka, slabosť ... vyliečila som sa..išla som do posilky ... a znova chora ... ten isty kolobeh dookola... Potom som vysadila zo stravy rafinovaný cukor( nejem ani nič kde sa nachádza v zloženi, múku , mliečne výrobky a mäso ) a už je to niekolko mesiacov a ja som ešte nebola chorá,po tolkych rokoch trapenia je to uspech,brala som niekolko liekov na imunitu a nič nepomohlo...
takze ZACAT OD STRAVY

asuaa

Ja osobne chodím k doktorovi až keď mám horúčku nad 38.5 . Ale ak ti je zle, zaobstaraj si odvoz a prípadne oznám lekárke, že sa necítiš dobre.

RNG

Mozno najdete odpoved na to cez google pod mojim nickom a slovom infekcie. Totiz kvapockove infekcie sa mozu usadit v prinosnych dutinach, kde ich prakticky nic brane ustne nevynici a s hlienami znova a znocva nakazuju hrdlo mandle, priedusky a pluca, dokonca sa dostanu aj do stredneho ucha.
A je plno infekcii, co sa dost tazko diagnozuju a co znizuju imunitu tela, ako napr niektore virusy, borelie, chlamidie pneumoniae, rozne L-formy mykoplazmy ,kvasne a plesnove kultury , parazity a podobne.
Imunitu znizuje aj zle travenie(nedostatok kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik) co treba co najskor doplnkami napravit, inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov, nielen zhorsenej imunite.

Fleur-de-lis

tak máš určite zníženú imunitu. Bola si na vyšetrenia, že z čoho to môže byť?

Čo by si mohla vyskúšať, ale nie je to malá zmena, je zistiť, ktoré jedlo tvoj organizmus zle znáša. Pretože ak ho pravidelne ješ a tvoj organizmus si s ním nevie poradiť, tak ho to oslabuje a samozrejme následne aj jeho celkovú imunitu.
Najčastejšie sú problémové lepkové potraviny a mliečne.
Aspoň mesiac, najlepšie 3, by si mohla vyskúšať bez týchto potravín a pozorovať, či sa niečo zlepšuje. Ak zažiješ na začiatku zhoršenie, môže to byť normálna reakcia aká nastáva pri abstinencii.

A samozrejme posilňovať imunitu športom, aspoň rýchle prechádzky na čerstvom vzduchu, alebo sa prihlás na tanečný kurz alebo na niečo čo ťa baví...

asuaa

Pietra,
mám ten istý problém, nie je obdobia kedy by som nebola chorá, dostala som dokonca aj čierny kašeľ a potom niekoľko krát zápal plúc. Mne radia doktory (tak sa snažím) hľavne chodiť von a otužovať sa. Telo si potom zvykne, leob pravdepodobne máš zníženú imunitu. Existujú aj dobré výživové doplnky (ja osobne som za bylinky), ktoré si môžeš zaobstarať bez lekárskeho predpisu v lekární. Dobré sú aj rôzne čaje. V lete si hľavne treba dávať pozor na angíny. Tie su lete veľmi časté kvôli prehrievaniua následnému schladeniu organizmu nejakým studeným nápojom alebo zmrzlinou. V prípade, že potrebuješ odbornú radu, radím navštíviť imunológa (poprípade imunoalergológa- alergie sa celkom často mília s ochoreniami keďže je to prehnaná imunitná odpoveď organizmu). Ten ti odobere krv na rozbor a zistí stav tvojej imunity a popríp. dá aj lieky na jej zvýšenie. Ja osobne som brala viacero, ale pomohol mi liek Imunor.
Držím palce!