Kazda moznost je zlá

Príspevok v téme: Kazda moznost je zlá
korcula

Ahojte. Pôvodne som to zacala rozpisovat na dlho... ale vymazala som to a skusim v skratke.
Zijem v nefunkcnom vztahu, kvôli dieťaťu. Prezila som tri ci styri roky trapenia kvôli odmietaniu, nezaujmu atd atd. Chybala mi laska, chybalo mi vsetko, chybal mi aj sex.
Po takom dlhom odmietani prisla zakonite chvila, kedy som uz prestala mat zaujem aj ja. Zmierila som sa s tym, ze vztah uz mat nebudeme. Iba ak vztah brata a sestry. Ale nemôzem sa zmierit s tym, ze tak mam prezit cely zivot. Nezaujem, chlad, sexualna abstinencia.
Nasla som si nove zamestnanie a nasla som si milenca. Od neho dostavam vsetko co mi doma chyba. Stretavam sa s nim v robote i mimo nej. Neni to laska, ale od neho dostavam vsetko, co mi chyba. Lenze... zacinam sa nanho moc namotavat. Chyba mi,ked nie som s nim. Chyba mi, ked mi necinka mobil so spravou od neho. Mam pracu ako casnicka. Ked on konci v robote, len cumim na hodiny, kedy uz pride. Som namotana skratka lebo dostavam vsetko co doma nemam.

Konecne som sa zacala tesit, konecne mam dobru naladu, konecne som zacala zit.

Ale. Su tri moznosti. 1. pokracovat tak ako to je, co ale mne sa nepaci lebo mi cim viac chyba 2. stretavat sa len kvôli sexu 3. ukoncit to.
Ani jedna moznost sa mi nepaci. Vsetko je zle.
Co mam robit?
S tym mojim ... spolubyvajucim ... nase spolubyvanie ukoncit nemienim. Ale zit s nim znamena zomierat zaziva. To nie je ani zivot, to je len prezivanie

Prezyvka55

:D dieta ci nedieta asi by som nechcel matku ktora zije s trulom(otcom) len kvoli mne a za rohom ho podvazda a roztahuje inemu.

Mam rad ked maju veci istu postupnost a v tomto pripade je to rozvod + novy vztah. Nevera je pod uroven. Nikdy by som sa k nej neznizil. Kvoli sebe by som takto neklesol, lebo by som sa sam pred sebou hanbil ze co som to za cloveka.

doubledog

najskor to aj tak dopadne tak, ze dojde ku konfrontacii. ty sa namotas, co je prirodzene, citove potreby sa nedaju ignorovat.
takze tak ci tak sa dostanes do situacie, ze to budes musiet radikalne riesit.
a vtedy budes lutovat cas, co si stratila vahanim a dvojakym zivotom.
ale je pravda, ze tajny milenecky vztah, to je celkom pekny adrenalin :)

Nina.

Dilin0 no a? Keby od neho odišla tak jej dieťa nebude ani prvé ani posledné čo vyrastá bez otca. A nech partnera ,,podvádza´´ kľudne aj naďalej ked chce, podľa mňa to neni ani nevera, keď on evidentne nemá záujem o to, aby ich vzťah prežil, len som mala pocit, že ju asi to celé trápi, tak v takom prípade je asi najlepšie odísť - ak má kam teda.

Dilin0

nina tebe sa tu pise ze bud to alebo tamto..ale ukoncit 8 ročny vztah to neni len tak..a problem je ze je tam dieta..toto je velky problem.takze neviem.kolko rokov ma dieta?..mozes ostat tak ako si a nic nerobit zit si dalej ak to vies dobre utajit...mozno aj tvoj partner ma milenku ani o tom nevies :D .ale rozhovor o tom by som snim asi nezacinal..velmitazka situacia.nemam mocskusenosti stakymto :/..ked sa to dozvie tvoj partner tak sa asi 2x nepotesi no..ale ty vies aky vas vztah ci to mozes ukoncit alebo nie.ci mas kam ist..ci dokazes vychovat dieta sama

korcula

Vsetkym Vam pekne dakujem za prispevky. Dakujem za povzbudenia, utvrdili ste ma v tom, ze mat milenca a zit zivot so vsetkym co k tomu patri je rozhodne normalnejsie ako trapit sa tym, ze moj partner nema roky o mna zaujem.

Akurat som asi nepochopila prispevok Slobodnej.
Nezda sa mi, ze som tu pisala ze niekoho vyuzivam ani ze pobehujem od chlapa k chlapovi. Mam prveho milenca od zaciatku mojho 8-rocneho vztahu. Nestalo by sa to, keby bolo u nas doma vsetko v poriadku.
A nie, nehnusim sa sama sebe ani mi neni zo seba zle. Prave naopak - konecne su moje pocity... uzasné.
A este nieco - ako si myslela to, ze si mam zabezpecit sama to, co mi chyba? Mam sa sama lubit, sama si prejavovat zaujem, sama sa rozpravat, sama sa robit v posteli? To akoze len preto, ze mam doma hlucheho somara nemam pravo na sexualny zivot a stastie vo dvojici (aj ked len uchmatnuté)???

Nina.

Prečo zostávaš vo vzťahu v ktorom si nešťastná? Buď sa pokús vybudovať niečo viac s milencom, alebo si nájdi niekoho nového, ale každopádne by si mala ukončiť terajší vzťah, ktorý ani vzťahom nie je, kedže si to sama nazvala iba spolubývaním, lebo týmto čo robíš ubližuješ hlavne sama sebe.

Slobodna

Ty si závisláčka, namiesto toho aby si si sama zabezpečila to čo ti chýba, využívaš na to mužov okolo seba. Inak sa tomu hovorí aj sviňa alebo predajná štetka v duchovnom význame - jednoducho ideš tam, kde ti niekto ponúkne viac. A takto pobehuješ od jedného chlapa k druhému a iba berieš, nič nedávaš naspäť. Nikdy nebudeš šťastná, pokiaľ budeš vlastné šťastie hľadať a podmieňovať inými - to musíš nájsť sama v sebe, vo svojom vnútri. Nevyhovuje ti tvoj partner ale opustiť ho nemieniš. Prečo? Asi ti to tak vyhovuje - u jedného bývaš a s druhým šukáš. Nehnusíš sa aspoň sem-tam sama sebe?

Maoam

oui, jj, takych vztahov je cela kopa...

korcula: a ma ta rad aj on? teda citis ten progres u teba a aj u neho? ak ano, tak mate dobru moznost, preco nie?

si iste este mlada,nema vyznam zotrvavat v pre teba zlom vztahu len preto, ze mas dieta s tym muzom