Biorezonancia - Vaše skúsenosti

Príspevok v téme: Biorezonancia - Vaše skúsenosti
tomas88

Ahojte, chcel by som vedieť, či tu niekto máte skúsenosti s biorezonanciou. Ja totižto chodím už asi pol roka na biorezonanciu k MuDr. Mariánovi Šuchovi, tak by ma zaujímalo, či to má nejaký zmysel. Liečim si tam alergiu, no zatiaľ som výraznejší úspech nezaznamenal, i keď nejaké tie menšie úspechy áno. Teraz ma to tak zaujalo, pretože sa vo viacerých médiách rozbehla dosť výrazná kampaň proti biorezonancii (píše sa, že to nemôže fungovať). Zaujímalo by ma, či sa Vám niekomu podarilo zbaviť alergie alebo nejakého zdravotného problému s ktorým ste tam prišli práve touto metódou.

Ďakujem.

matway

tomas 88 reinfekcia znamená,že liečiš nejakú alergiu,ale pritom nevedomky poživaš alergény (prach,peľ,pliesne, škodliviny). Na to vsetko ťa mal upozorniť ten Mudr. Ja ti teraz veľa neporadim,ale začal by som v tvojom prípade riešiť očistu pečeni,lebo naša pečeň je taká chemická továreň,a ak ju máme zanesenu, škodliviny z tela neodchádzajú,tie potom spôsobujú rôzne neplechy, medzi iným aj tvoje alergie.

tomas88

matway, tiež ma toto napadlo - či za tým nebudú farmaceutické spoločnosti. Čo myslíš tým, že sa sústavne reinfikujem? Pred pár rokmi mi bola zistená alergia na pele (tráv aj stromov) ... ale v podstate príznaky alergie mám asi od apríla - augusta. Nejaké miernejšie príznaky mám aj cez zimu (zrejme alergia na chlad). Máš pre mňa nejakú radu?

matway

Vždy keď človek príde na určitý fenomén sa monopoly v danej oblasti všemožne snažia zdiskreditovať takéto revolučné objavy. A prečo? Je to jednoduché, pre ich ohrozený biznis! V tvojom prípade sa z médií dozvedaš práve takúto hrozbu na strane farmaceutického priemyslu. Bojím sa toho,že nemáš úspech v liečbe alergie nie preto že to nezaberá,ale preto,že sa sústavne reinfikujes! Popis viac o tej alergií. U mňa to zaberá stále, no je nutná postupnosť liečby.