Je to predzvesť konca?

Príspevok v téme: Je to predzvesť konca?
bojim sa

Začínam mať strach a chcem vedieť ako to vnímate vy. Neviem či ste počuli niečo o objavení sa tých kráterov na Sibíry. Tuším sú už tri alebo štyri. Počula som rôzne názory nato, dokonca aj také, že to boli zo zeme vypustené zlé sily, aby začali robiť neplechu a škodiť ešte viac ľudstvu a že nastane koniec sveta čochvíľa. Potom že to vraj mimozemšťania zato môžu lebo celý ten čas sa skrývali v podzemí. Ďalšie vysvetlenie je vraj že zem sa začína vplyvom globálneho otepľovania rozpadávať a pohltí to celú zem za nejaký čas. Mám strach, tie udalosti na Ukrajine, v Izraeli, nepokoje, konflikty, čo ak je niečo z toho pravda. Aký máte nazor na to všetko?
Mám obavy a neviem sa ich zbaviť. Z čoho vznikli tie záhadné krátery? Jedno z vysvetlení je že zato môžu asteroidy, ale preda nemohlo toľko asteroidov spadnúť na približne rovnaké miesto. Neverím že sú zatým asteroidy.

krater

Ja sa nebojim toho, kazde cudo trva tri dni. Podla mna za tym su nejake tie vojenske cvicenia co spomina velkeQ. Ziadny koniec sveta a mimozemstania. Preco by akurat na sibiru mali vyliezt zle sily z podzemia? Ved nech urobia skusky radioaktivity ci je tam nejaka radiacia. A s tymi asteroidmi tomu tiez neverim lebo akurat na tom istom uzemi by tolko asteroidov dopadlo. Blbost

velke Q

nebude to tak ze tie obrovske kratery sposobily rakety alebo nejake pokusy s bombami rusov? Ved sibir patri pod Rusko ci nie? Ktovie co tam stvaraju

zewa

Pozrime sa na to takto. Povedzme, ze su to mimozemstania a potvrdi sa to. Vyhladia Zem. Ako sa teraz zmeni tvoj zivot? Co zacnes robit inak? Zmeni sa to, ze zomries? Ooo, ved ty aj tak raz zomries. Nevies ako, mozno spadne asteroid priamo na tvoju hlavu. Kazdy zomrie. Vyvolava to v tebe paniku? To je prirodzene. Obcas sa nas ten pocit smrtelnosti citelne dotkne. Potom sa zas na dlhsie vzdiali. Toto je pre teba jedna z tych situacii. Ono to z tvojej hlavy odide. Ak nie, tak by si to potom mala riesit s obornikom. Mozno je nacase zit naplno kazdy den a nielen prezivat.