Velmi silne puto

Príspevok v téme: Velmi silne puto
jacki

Ahojte rozhodla som sa sem napisat preto lebo mi je velmi smutno.Dnes mi priatel odisiel na 2tyzdne ku svojej babke ide tam pomahat pri prerabani domu.Velmi sa milujeme a niesme zvyknuty byt tak dlho od seba prec.Ja som s nim nemohla ist lebo uz mam po dovolenke a musim ist do prace.Je mi velmi smutno nic ma nebavi,a na nic nemam naladu chce sa mi plakat od rana do vecera.Niesom majetnicky typ ktory by priatelovi zakazoval niekam ist to nie je to jeho rodina a je jasne,ze a normalne ze tam isiel.No len vtedy ked su ludia od seba zistia,ake velke je puto medzi nimi.Tieto dva tyzdne budu pre mna ako vecnost.Velmi mi chyba.

soffa

booze,ved si urob najlepsie 2 tyzdne,venuj sa sama sebe,pozhanaj kamosky,chodte na vylet,kupko,na kavu,je tolko moznosti.rob to co nerobis ked si s priatelom.nie je dobre byt tak velmi naviazani,nikdy nevies.apropo ved telefony existuju.nerob z toho dramy.

Agnes998

jacki tez sa z toho ze mate taky pekny vztah a ze chce byt stale s tebou a neuprednostnuje kamaratov ci konicky. Ze si u neho na prvom mieste. Ze chce vsetko robit s tebou. Nie kazda ma take stastie na takeho chlapa. Ale zaroven si musis zvyknut vediet zariadit cas aj bez neho, lebo nebudete takto stale spolu vzdy, aj v buducnosti sa stane, ze sa budete musiet na nejaky cas rozlucit. Dva tyzdne je fakt nic. Pestuj si aj ine konicky a kamaratstva, vztahu to len prospeje.

jacki

Ahoj Agnes ano ja viem,ze niesme pri sebe nalepeny ja si to uvedomujem a ako som tu uz napisala niesom majetnicky typ,to nie v ziadnom pripade no sme zvyknuty travit spolu volny cas,a teraz ked je prec tak mi velmi velmi chyba.Citim velmi velku prazdnotu bez neho je mi za nim velmi velmi smutno A navyse sa aj o neho velmi bojim,lebo jeho babka byva v dedine,kde tiez hrozia zaplavy mam velky strach.:(

Dennis

Dievča, budeš slamenou vdovou na dva týždne, to je nič. Môj kamoš išiel na polroka preč, vedela by si si toto predstaviť? Tak hlavu hore a choď s kamoškami von.

Agnes998

Si na neho az prilis naviazana, skus sa za ten cas co je prec zabavit niecim inym, sportuj, chod s kamoskami na kupko, proste nieco rob len nesed doma a neplac. Taketo situacie sa aj v buducnosti vyskytnu, nie ste na seba prilepeni, kazdy z vas je individualna bytost tak by si sa mala naucit fungovat aj bez neho.