Tretia osoba vo vzťahu... čo robit?

Príspevok v téme: Tretia osoba vo vzťahu... čo robit?
stevo_pd87

mám problém, chodím 3 roky s perfektnou ženou,neskutočne si sedíme vo všetkom,má perfektnú povahu,vlastnosti,nikdy ma nezradila,neklamala,ani sa nekontaktuje so žiadnymi chlapmi,pritom nápadnikov ma od začiatku vztahu dost..samozrejme,že to už nie je s vášnou,atď. až také ako na začiatku(hlavne z mojej strany),ale to je normálny kolobeh vzťahu a ja cítim,že ju stále milujem a nechcel by som ju raniť..ale,prejdem k veci..tiež som mal pár moznosti podviest ju alebo si minimalne zaflirtovat (prácu mám takú,že prichádzam kazdy den do kontaktu s mnohymi ženami) ale nikdy by som to neurobil a ani nepomyslel..
avšak existuje osoba, pri ktorej si takyto isty byt nemožem..už pred začatim aktualneho vztahu sa mi s tou tretou osobou niečo \"rysovalo\", potom sa to nejako odmlčalo.. lenže ona je taky typ ženy, ktory ma neskutočne pritahuje,svojim dvojzmyselnym pohladom,usmevom,tonom hlasu,cely jej prejav je taky tajomny.. musim sa priznat,ze po pol roku od zacatia vztahu som tu osobu stretol raz na jednej diskotéke a polizali sme sa.. priatelka sa o tom dozvedela a odpustila mi .. odvtedy som sekal dobrotu, tú tretiu osobu som uz ani nestretával, občas mi napísala SMS alebo správu cez net,ale nejako som komunikáciu hlbšie nerozvíjal..
horsie je to, že tá tretia osoba pár mesiacov dozadu nastupila na rovnaké pracovisko,kde robím ja..aj ked robi na inom oddeleni a vidime sa tak raz za tyzden, ale to na to všetko stačí..tam to vlastne začalo zasa..najprv len pohľady,usmevy..tyzden po tom, ako nastupila, mi napísala cez net niečo ohladom práce, tak som jej vysvetlil veci,kt. potrebovala vediet.. potom mi napísala aj druhy den,treti..zacali sme sa bavit viac,vedel som,že sa to neubera \"dobrym\" smerom a nie je to spravne ale nedokazal som sa zastavit ešte v zárodku ...tak išli dni,, a my sme boli stále v intenzivnejšom kontakte, neustále správy cez net,smsky, hned po par dnoch navrhla,ci niekde nepojdeme sadnut iba dvaja..a ja blbec som samozrejme neodolal.. a po čase sme už chodili po kávach,drinkoch takmer kazdy den..mal som v sebe stále ospravedlnujuce myslienky typu \"ale ved nič zle nerobim, ale ved ja ju nepozyvam prvy,to ona mna,atd..\" aj ked sme obaja vedeli, kde to smeruje..ona vie,že som zadany,preto je pre mna jej huzevnata iniciativa nepochopitelna..po čase zase padli aj pusy nejaké a tak..najhorsie je to,že to dospelo do stadia,kedy ma volá priamo ku nej na byt (a účel tohto stretnutia netají)..ja viem že to čo robim nie je moc správne, ale pudy k nej fakt neviem ovládať..dost často si predstavujem sex s nou,atd..a tak neviem teraz ani co robit,, v podstate ani neviem o čo presne vlastne ide tej \"tretej\" osobe.. ale ukončit to zrejme nedokazem... a možno podvedome ani nechcem... nechcem podviest svoju priatelku,,na druhej strane ta zena ma neuveritelne ovladla, a pritahuje ma...

amorovsip

No co k tomuto vlastne dodat.....chlap ma ma vztah s priatelkou, ktoru (ze vraj strasne miluje)ale po 3 rokoch zrejme opadla vasen iskrenie....aha, cize sa absolutne nepokusa vztah ozivit,sprijemnit aj inými sposobmy (preco iba sex sex a este raz sex)...treba pouzivat rozum a nie vtaka...ale tak co narobime....ze clovek je ako zviera, ked ho chyti sex.amok....skonci s hocikym hocikde.
Totalne ale totalne si to posral na celej ciare!!
Nemas charakter, ako ani ta stetka, nemate ziadne zabrany, ziadna sebadisciplina, hrdost, zodpovednost. NIC! Iba nafuknute drbnute hormony. Ale sak na kazdeho raz dojde....

kop.problemm

Kazda krava po tme cierna. Mal by si ju pred "tym" lepsie poznat, lebo mam pocit, ze jej ide o nieco ine ako o teba...

Nina.

Typický chlap. Prajem ti, aby si sa dal dokopy s tou druhou ženou a aby ťa potom ona okašlala a ty si zostal sám a až potom si možno uvedomíš svoju sebeckosť a egocentrizmus.

purplepink

ta ta prefikne a pojde dalej, priatelka sa na teba vykasle... nebudes mat ani jednu, ani druhu! velmi dobre si rozmysli, ako sa zachovas, lebo uz teraz sa chovas hnusne. ale kazdy dopadne tak ako si zasluzi, aj ty, nakoniec ti ostanu len oci pre plac...

soffa

ak ti na to pride tvoja terajsia,nikdy ti neodpusti!stoji ti to za to!ja viem ze nemozes odolat,lebo nepoznane chuti najlepsie,ale stratis ju ak ti na to pride,uz ti raz jednu sancu dala,.prvu a poslednu.

no ja...

Ahoj. Nebudem ta sudit, ani kritizova. Ale ak svoju priatelku skutocne milujes, skonci to s tou osobou. Sam si napisal, ze ona vie, ze si zadany. To svedci o jej "charaktere". Ona chce vedome à umyselne ublizit osobe, ktoru mas najradsej!!! To ti nevadi??? Napis jej, ze milujes svoju priatelku à koncis s nou. Neodpisuj jej, nereaguj na nu, zmen si cislo, zabudni n'a nu. Ak teda nechces spravit blbost, ktorou ublizis priatelke aj sebe... Stoji ti to vsetko za tu "chvilku slavy"? Priatelka ti mozno zase odpusti, ale ver mi, ze ju to bude vzdy trapit à nezabudne nato. Taketo vztahy sa potom aj tak rozpadnu. Rana sa zahoji, ale jazva zostane. Ver mi. Viem, o com pisem...

Drobec88

Áno robíš chybu, teraz nevidíš jej dopady, ale tak to v živote býva. Či už je za tým nuda, príťažlivosť, hry, vzrušenia - prejde ťa to. Lenže ten koho máš rád už ti nemusí veriť, ani to, že ťa to mrzí. Ale niekto potrebuje v živote oveľa viac času a pádov aby sa uvedomil (moja situácia). Hlavne keď sme nemali ideálny vzťah (čo ty tvrdíš si mal).Ja som zďaleka nezašla do takej situácie akú opisuješ ty ale to sa mi už neverilo, už za tým mohlo byť kadečo. Takže, ak máš rád priateľku STOPNI TO....

jankozlesa

ja ti to presne napisem ako to dopadne,zakazne ovocie najlepsie chuti ta mrcha nie je taka idealna ako sa vidi..keby bola taka super v zivote by si s tebou nezaciala pokial mas vztah..svoju sucastnu casom odkopnes uzijes si par peknych chvil s novou a potom si budes trieskat hlavu ze co si stratil..ak ti mozem poradit uplne vymaz zo zivota tu novu mrchu inak ta to bude zozierat a lakat.

forgetme not

Chce tu druhú, ako malé dieťa, ktoré po niečom zatúži a musí to mať. Ale ako dlho mu to s tou druhou vydrží? Je to rozmar, ktorý sa po jeho dosiahnutí rozplynie ako hmla. Po čase ju lepšie spozná a zistí, že mu po osobnostnej stránke nesedí. Že sex s ňou je fajn, ale inak sa s ňou nevie o čom baviť. To jej tajomno pominie, vyplávajú na povrch veci, ktoré mu budú na nej vadiť. A nakoniec, je možné, že keď ju omrzí, ona začne hľadieť po iných. Nepoznám ju, ale ak by mala záujem o seriózny vzťah so Števom, išla by na to celkom inak, a vidiac Števovu slabosť pre ňu by mu kázala najskôr si poriešiť vzťah s priateľkou, a dovtedy by sa s ním minimálne nebozkávala a nevolala k sebe na byt. Ak to ale ona nemyslí so Števom seriózne, bol by strašne hlúpy, ak by jej na to skočil. Lebo ten románik s ňou by veľmi rýchlo skončil a ostal by sám. Je to klasický scenár aj pri ženatých mužoch.

Stále môže na jej ponuky hovoriť nie. A venovať sa viac vzťahu s priateľkou. Nesúhlasím s vyjadreniami typu, že už nemá inú možnosť len sa viesť už rozbehnutým vlakom. Robil chybu jednu za druhou, to je pravda, ale teraz môže s tým raz a navždy seknúť. Definitívne. Len tak sa môže zachrániť.