Sebavedomie a sebaistota

prezxvka

ak chceš sebaistotu musiš si ju natrénovať .. takže sa pochvál vždy ked sa ti nieco podarí , môžu to byť aj bežné veci ide o to aby si zacala uvažovať automaticky že niečo dokážeš bez toho aby si sa k tomu nútila.

ak ti poviem všímaj si iba zelené auta a každy den si budeš všímať len zelené po caše sa to stane tvojím správaním bez toho aby si to robila vedome. -tj tvoje podvedomie ta upozorní že práve ide zelené auto

Marley234

Sebavedomie znamená brať seba samého na vedomie teda si uvedomovať svoju eksistenciu na svete a nebrať ju za zbytočnú.A sebavedomému človeku môže chýbať istota podla mna pretože sebavedomie nemá nič spoločné s sebaistotou jasné že mu može chýbat ale tak isto ani nemusí lebo môže byt tak silno sebavedomý ze si až verí.. podla mojho názoru je to individuálne nemožeme hádzat každého človeka do jedného vreca. :) a sebaistotu získaž tým že si uvedomíš ze máš nejaký ciel a budeš si verit ze máš nato a pojdeš za tým to je len o tom ze ak si budeš hovorit ze ja to nedokážem a negatívne mysliet tak atké myslienky vysielas a aj prímaš kebyze rozmýšlaš pozitívne a veríš svojim myšlienkám ze všetko dokážeš tak dokážeš! :)