Už sa neozval..

Príspevok v téme: Už sa neozval..
MartinaH1691

Ahojte, potrebujem názor na moju momentálnu situáciu, pred polrokom som spoznala muža, bol fajn, mali sme si čo povedať, to máme aj doteraz, časom sme spolu začali spávať a neustále sme boli v kontakte, mali sme taký ten neviazaný vzťah, kde sa nikto nestará o to, čo robí ten druhý keď spolu práve niesme... Občas mal podrypavačné otázky, že či mi píše milenec alebo keď mi prišla smska opýtal sa, kto to bol, ale nežiarlil, ani sa nejak preveľmi nezaujímal... Posledným pár týždňov sa mi zdá strašne odmeraný, nemilujem ho, nemám pocit, že by mi chýbal, len ma zaujíma, čo sa stalo, že už si nespomenie... Je pravda, že je o 8 rokov starší a možno stretol niekoho iného... Ale zase viem, že je úprimný a keď si niečo myslí, tak to povie narovinu... Už som sa ho aj pýtala, či sa niečo deje, tvrdil mi, že nič, že je všetko v poriadku, je to vôbec normálne? Viem, že je to asi sprostá otázka, ale fakt nad tým dosť rozmýšľam a ja sa mu ozývať nechcem, bola som posledná, čo mu písala a položila som mu v tej správe dosť otázok, na ktoré mi neodpovedal, nechcem aby si myslel, že mi na ňom priveľmi záleží a podobne... Ďakujem za Vaše názory...

doubledog

jeho zaujem proste momentalne ochladol, mozno ma prave iny objekt zaujmu, mozno zacal lepit modely lietadielok a nema cas ani chut.
ktovie, pricin moze byt vela.
ale neboj, este sa ti ozve.

ivana456

Nemilujes ho (to vies)a predsa toto riesis. Naco? Dolezity je vysledok: Nezaujima sa o teba. Nechce sa mu do vysvetlovania (pochopitelne a hlavne Naco?).
Potrebujes dohady a fantazmagorie, ze Preco? Zmier sa stym, ze to nebudes vediet a netrap sa tym. Raz po rokoch mozno pojdete na kavu a povie ti to. Alebo aj nie.

Prezyvka55

a preco by ti mal nieco odpovedat ked to bol neviazany vztah? :D nie je prave podstata neviazaneho vztahu nestarat sa? :D podla mna ano

mimula

no, podľa mna si uvedomil...že to nevedie nikam, realne zhodnotil situáciu,potrebuje niečo hodnotnejšie ako toto..myslím že je to normálne.Človek vo svojej podstate chce byť milovaný, povrchnosť akéhokoľvek druhu, či už vzťahu, vzťahov ..atd nevydrží nikdy dlho. Človek predsa len zistí, že tu musí predsa len ísť o niečo iné..nie len..:) bohužial..Sie sind zum Ende :)