Poradte osvečenu dietu

Príspevok v téme: Poradte osvečenu dietu
leonzh

neviem prečo ale poslednu dobu mi velmi chuti jest hlavne nezdrave jedla neviem to vobec zastavit vobec sa nekontrolujem ...pred nedavnom som schudla 3kg no teraz mam pocit ze ich mam naspať .. najvacsim mojim problemom su boky a nohy inac som chuda. Poradte nejaku dobru osvedčenu dietu keby aspon za mesiac 3kg sli dole a zmenšil sa mi zaludok

Daduska13213

ahoj, ak schudnueš rýchlo zasa to priberieš naspäť. Najideálnejšie je chudnúť pomaly tak 1kg - 1,5kg mesačne. Pri vysokej nadváhe viac. A aj keď sa ti diétou podarí schudnúť nabehneš na normálnu stravu a budeš tam kde si bola. Zdravé chudnutie bez jojo efektu je založené na zdravej a výživnej strave a cvičen a bez toho to nikdy nepôjde... a čo sa týka osvečeného.. každý je iný a to čo zabralo jednému nemusí druhému. Každý má iný metabolizmus, inú rýchlosť spaľovania tukov aj ukladanie. Veľa záleží od sily a rýchlosti metabolizmu.

m8

jesť čo najmenej sacharidov. čiže vyhnuť sa cestovinam, ryži, pečivu, AJ,,polystyrénu,, samozrejme sladkosti a sladené nápoje. strukoviny v menšom množstve áno, chudé maso, masové výrobky, zeleninu, ovocie na raňajky. večer si sprav tukožrútsku polievku ak poznáš (len vývar z paradajky a kapusty, možeš nastrúhať jednú mrkvu, peper, čili a soľ.)