Partner zatajuje svoj pravy vek

Príspevok v téme: Partner zatajuje svoj pravy vek
šarlotka23

Ahojte, pre par tyzdnami som sa spoznala s uzasnym chlapom,s ktorym si zaciname budovat vztah. Hned od zaciatku tvrdil ze je odomna starsi o 10 rokov, pred par dnami som vsak uvidela jeho vodicsky a zistila som ze je starsi o 13 rokov. Netusi ze o tom viem a ja neviem ako sa ho spytat preco mi klamal a ze mi na veku nezalezi.

beata789

Zistuj, ale jemne a pomaly.
Naozaj moze byt ok.

Co ti o sebe povie sam, tym hovori, ze ako chce, aby si ho videla. Niet preco neurobit mu radost a spravat sa podla toho.
Co ti povedia druhi - aj tu musis vediet hodnotit informacie. Len malo bude "cistych".

Ale hlavne: mas cas.
Antika a poznavaj si.

S tymi prejavmi lasky na verejnosti - je nejaka zmena?
Uz vie, ze vies jeho vek?

šarlotka123

Sampon: to nemyslím lebo všetci mi vždy typujú menej ako mám, aj OP si občas pýtajú :D

Beatka.. napíšem len neviem kedy sa odhodlám.
Je to určite na niečo dobré, aspoň sa poučím možno trochu ale ja zistím viac o ňom.

Ja som to doteraz neriešila že koľko má rokov a prečo je sám lebo aj veľa mojich kamarátov má 30+ a viem že sú super len nepoznali tú pravú. Ale vďaka tebe sa pozerám na to trochu inak a popravde nejde mi to do hlavy prečo je sám, musím to zistiť :)

beata789

napis, ako sa zatvaril, ked si svoju labku srcila do tej jeho :-)

Muuudro, sarlotka. Vediet nieco o minulych vztahoch je uzitocne. Ale neprezen to, poznate sa par tyzdnov, mas cas.
Radsej spoznavaj jeho. Vo mne budi predstava stareho mladenca miernu opatrnost. Len miernu, lebo dnes je zivot taky. Obom plemenam sa zije single lahsie nez v minulosti. Netreba hned zatracovat sikovneho a prijemneho mladeho muza.

zuziiik

mne sa stalo to isté, môj ex mi tvrdil že je odomna starší o 10 rokov a potom som prišla nato, že až o 15, každý mi hovoril nech mu prepáčim, že to nie je nič veľké, urobila som chybu klamal aj nadalej a v dalších veciach, išiel na dovolenku s bývalou manželkou, podvádzal ma, a ešte kopu dalších klamstiev. Dva roky nie je veľa, ale dávaj si veľký pozor, niektorí vedia hrať poriadne divadlo

šarlotka123

To áno a ja si to veľmi cením, aspoň vidím že na neberie len tak ale myslí to so mnou vážne. Niekedy to vyskúšam keď budeme spolu a som zvedavá ako zareaguje na moju labku v tej jeho.A ved mu nezazlievam, len ma to prekvapilo.
Toto je moj prvý vzťah s takýmto vyšším vekovým rozdielom, ale ani mi to nepríde, občas sa blázni viac ako ja.
Beatka nestraš ma, je slobodný ale ja som názoru že čo bolo bolo takže neviem nič o jeho vzťahoch ale asi sa na to nenápadne spýtam lebo po tvojich úvahách začínam myslieť trošku inak..

beata789

sarlotka, vies nad cim uvazujem? on je slobodny alebo rozvedeny?
Len tak, ci nahodou nema problem, kvoli ktoremu je opodstatnene sam...
Vies, ten vas vekovy rozdiel je fakticky dost rizikovy. Nemusi vadit. Ale moze, casom. Miluj, ale rozum si bravaj so sebou.

Drzim ti palce. Aby toto bol muz, s akym sa k sebe hodite. Aby single bol len preto, lebo nejde pod svoje naroky a nestretol doteraz to spravne dievca. Nech je absoluuutne ok.

Uboziakov ignorujme. Len zmrd robi zle, ked beztrestne moze. Snad sa looserovi trochu ulavi ... chudak.

beata789

No tak.. ved vdis, ze sa k tebe hlasi, predstavuje ta znamym .. to je cennejsie, nez keby ta bozkal na ulici. Drzat za ruky, ok. Tak si obcas jemne strc svoju labku do tej jeho. Ale len na chvilku. Mozno on ani nevie, ze to chces. Alebo je na verejnosti zdrzanlivy (big pozitivum!)a treba ho to jemne naucit, ze obcas zlahka sa viest za ruky, ze je to prima.
Aha, ze ubral 2 roky .. to je skoro mile. To by som odpustila.
Si na starsich?

šarlotka123

Ja z toho vedu nerobim, len ma to zaskocilo ze to takto taji a uz viac krat ked spomenul svoj vymysleny vek som sa len pousmiala.

Tebe by to mozno vyhovovalo ale ja to potrebujem, nechcem aby mi cistil zuby alebo ine strasne veci co niektore pari predvadzaju ale aspon keby ma drzi za ruku, ja sa potom citim ako keby sa za mna ako za priatelku nepriznaval a to ma trapi...aj ked pri intimnych veciach mi to vsetko vynahradza a drzi ma za ruku aj bozkava.

Tak to aj je, pri prichode a odchode jemny bozk a hotovo.To je ten krasny osud ze ked to najmenej cakas tak pride a uz ta nepusti.

Nieje zenaty a pochybujem ze by stihal este dalsiu lebo travime spolu naozaj vela casu a predstavil ma uz jemu dost blizkym osobam takze v tomto mu verim.

Mam 22 a priatel za chvilku 35 ale mne hovori ze ma 33 :-)

beata789

sarlotka23, z toho, ze si trocha ubral na veku, by som vedu nerobila. Bal sa, ze by ta velky vekovy rozdiel odradil. Dava tym najavo, ze mu na tebe zalezi.
Ale: preveruj si, ci mu klamstva nejdu prilis lahko. Chlapa, ktory si klamstvami zivot ulahcuje, kde sa da - nebrat. Niektori klamu, aj ked nemusia. To je nechutne a po case to bude vadit.

Nenapadne by som mu medzi recou o nejakej inej dvojici spomenula, ze vacsi vekovy rozdiel nepovazujem za tragediu. Ja by som pripustila, ze mozno vacsie riziko, ale nemusis to povedat.
Ze ta nedrzi za ruku a na verejnosti ta nepobozka - asi je zdrzanlivy typ. Mne by taky plne vyhovoval. Je to ovela sympatickejsie, ako ked si ludia na verejnosti navzajom jazykmi cistia zuby a mandle alebo treba vahat, co uz predvadzaju petting ...
Daj tomu cas. Az po zopar milovaniach, v sukromi, zistis, ci ti intimne vyhovuje. (Antika.)
Na verejnosti mu daj len letmu pusu pri zvitani a luceni sa - a basta. Viac mu nevnucuj. Proste on intimnosti na verejnosti nerad a citil by sa trapne. (Ach, ja si takeho prosim, ja tiez na verejnosti citove vylevy a telesnu nehu nepredvadzam ... Kde taki rastu?)

Ale: spolahlivo si zisti, co nie je zenaty alebo zadany. Vtedy by mohol byt zdrzanlivy, aby sa lahsie vykrutil, keby vas niekto videl.
Zenateho nebrat!
Nad zadanym velmi velmi vahat. Ak s tebou podvadza tu svoju .. hmm .. aj teba raz bude. Lebo je ten typ. Ak je so svojim vztahom nespokojny a otukava si novu babu (teba) - nad tym sa da prizmurit ocko.

Napis, ako pokracujes.
Ozaj, kolko vlastne mate rokov?