Prvý vzťah po 20

kafe

napisem to takto. Je jedno ci mas plesinu, 170cm, maly penis, si neskuseny panic, vozickar alebo si bez penazi... to vsetko je uplne nepodstatne. Dolezite je, aky postoj k tomu chlap zaujme, ci sa za to hanbi alebo je s tym vyrovnany. Proste je to takto (momentalne, nie vsetko je dozivotnee) a neriesim to, netrapim sa, viem, ze mam kopec inych prednosti. Rozumies? Sebavedomy chlap je hrozne pritazlivy. Taky co o sebe pochybuje, hanbi sa za blbosti.. taky stoji za houby.

Ty nemas dovod sa za to hanbit, naopak, mohol by si byt na to hrdy. Ak je kocka truba, vadit jej to bude a potom radsej ruky prec od nej. Mas na viac. A strasne sa mylis ak mas pocit, ze si nejaka rarita. Nie, nie si vobec vynimocny. Panien a panicov je stale vela aj v dnesnej dobe. By si sa divil.

Tomáš16

Ja mam 29 a tiež nulové vzťahové skúsenosti, bozkavať som sa bozkaval a to je asi tak všetko čo sa týka môjho intimného života :D

rarara

Nie, nevadilo by mi to. Ide o to, že až teraz sa niečo vážnejšie začína črtať, ale ja mám nulové skúsenosti, čo je v takom veku v dnešnej dobe rarita. Začína mi na nej záležať a začínam ju ľúbiť a možno práve preto sa bojím ako zareaguje, keďže ona mala 2 vzťahy a ja mám 23 a nebozkával sa, nemal som vzťah a som panic. O to ide. ;)

kafe

nie. Vadilo by mi, keby bol zakomplexovany, co mi zial tvoja otazka velmi pripomina.
Preco sa ludia hanbia za nieco, co nemaju? Co je to za blbost? Nemam HIV, ani len sprostu rakovinu.. boze strasne cosi! Vazte si trochu svoje zdravie aj jedinecnost. Zivot je fajn, netreba ho brat tak strasne vazne.
Mam na teba zakernu otazku. Tebe by vadilo, keby tvoja zenska polovicka nemala vo veku po 20 vobec ziadny vztah a ziadne skusenosti? Hm. Myslim, ze tebe by to urcite vadilo. Sak?